Hoofdpagina>Seksualiteit>Meer seksspeeltjes partners>Duo vibrator

Partner Toy Koppel Vibrator 1ST

Voor koppels, met G-spot & clitoris stimulatie

44,95
  • Merk:  Partner 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4049369015009
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Partner Toy Koppel Vibrator is speciaal ontwikkeld om te gebruiken door koppels. De vibrator wordt gedragen door de vrouw en voorziet beide partners van extra stimulatie. Deze elegant gevormde vibrator bevat een smal gedeelte die ingebracht dient te worden in de vagina, hiermee rust het brede en vibrerende gedeelte op de clitoris. Het smalle gedeelte is tevens plat, waardoor penetratie mogelijk blijft. Daarbij zorgt de smalle uiteinde ervoor dat de vagina nauwer wordt door G-spot simulatie en kan de man nog meer genieten van de stimulatie.

Partner Toy Koppel Vibrator bevat zeven verschillende standen voor vibratie. Drie hiervan zorgen voor de vibratiesterkte en de overige vier zorgen voor variatie in de trillingen. De standen zijn gemakkelijk in te stellen door middel van de drukknop aan de voorzijde.

De Koppel Vibrator van Partner kan worden opgeladen via de twee zilverkleurige magneetjes. Deze magneetjes kunnen bevestigd worden aan de USB-oplaadkabel. Binnen 2 uur is het speeltje volledig opgeladen.

Ook beschikbaar als stevigere Plus variant: Partner Toy Plus Koppel Vibrator. Deze verbeterde versie bevat aan beide uiteinden een aparte motor, tien in plaats van zeven verschillende vibratiestanden en een dikker en breder gedeelte die in de vagina wordt ingebracht.

Hoe te gebruiken?
De Partner Toy vibrator is makkelijk te reinigen met een toycleaner. Spray het speeltje helemaal in en laat het een minuutje intrekken. Pak daarna een droge, schone doek die niet pluist en wrijf de vibrator voorzichtig schoon en droog. Een andere optie is water en zeep. Spoel de vibrator af met handwarm water en gebruik een milde antibacteriële zeep om hem schoon te maken. Dep het speeltje daarna zachtjes droog met een schone doek of laat hem opdrogen. Leg de vibrator na het schoonmaken altijd op een veilige en stofvrije plek.

Waarschuwingen
Gebruik bij dit de Partner Toy Koppel Vibrator alleen glijmiddel op waterbasis. Een siliconen glijmiddel tast het siliconen materiaal van het speeltje aan, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen en hij niet meer hygiënisch te gebruiken is.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Partner Toy Koppel Vibrator 1ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 1