Hoofdpagina>Seksualiteit>Meer seksspeeltjes partners>Duo vibrator

Partner Toy Plus Koppel Vibrator 1ST

Voor koppels, met G-spot & clitoris stimulatie

59,95 45,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Partner 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4049369015016
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Partner Toy Plus Koppel Vibrator is speciaal ontwikkeld om te gebruiken door koppels en is de verbeterde variant van de Partner Toy Koppel Vibrator. De vibrator wordt gedragen door de vrouw en voorziet beide partners van extra stimulatie. In tegenstelling tot de gewone Partner Toy Koppel Vibrator bevat deze stevigere Plus variant in beide uiteinden een aparte motor, die ervoor dat de vibraties door de gehele vibrator voelbaar zijn.

De elegant gevormde vibrator bevat een smal gedeelte (maar dikker dan de gewone Partner Toy Koppel Vibrator) die ingebracht dient te worden in de vagina, hiermee rust het brede en vibrerende gedeelte op de clitoris. Het smalle gedeelte is tevens redelijk plat, waardoor penetratie mogelijk blijft. Daarbij zorgt de uiteinde ervoor dat de vagina nauwer wordt door G-spot simulatie en kan de man nog meer genieten van de stimulatie.

Partner Toy Plus Koppel Vibrator bevat tien verschillende standen voor vibratie. Drie hiervan zorgen voor de vibratiesterkte en de overige zeven zorgen voor variatie in de trillingen. De standen zijn gemakkelijk in te stellen door middel van de drukknop aan de voorzijde.

De Koppel Vibrator Plus van Partner kan worden opgeladen via de twee zilverkleurige magneetjes. Deze magneetjes kunnen bevestigd worden aan de USB-oplaadkabel. Binnen 2 uur is het speeltje volledig opgeladen.

Hoe te gebruiken?
De Partner Toy vibrator is makkelijk te reinigen met een toycleaner. Spray het speeltje helemaal in en laat het een minuutje intrekken. Pak daarna een droge, schone doek die niet pluist en wrijf de vibrator voorzichtig schoon en droog. Een andere optie is water en zeep. Spoel de vibrator af met handwarm water en gebruik een milde antibacteriële zeep om hem schoon te maken. Dep het speeltje daarna zachtjes droog met een schone doek of laat hem opdrogen. Leg de vibrator na het schoonmaken altijd op een veilige en stofvrije plek.

Waarschuwingen
Gebruik bij dit de Partner Toy Koppel Vibrator alleen glijmiddel op waterbasis. Een siliconen glijmiddel tast het siliconen materiaal van het speeltje aan, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen en hij niet meer hygiënisch te gebruiken is.

Heeft u een vraag over Partner Toy Plus Koppel Vibrator 1ST?