Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Ontlasting zachter maken

Ortis Benetransit Regelmatige Transit Bio 24ST

Met senna helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen

13,89
  • Merk:  Ortis  
  • Inhoud: 24ST
  • EAN: 5411386889199
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ortis Benetransit Regelmatige Transit Bio met senna helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen. Vijgen dragen bij aan een goede intestinale gezondheid. Tamarinde staat bekend om het bevorderen van de transit dankzij een ballastwerking. Havervezels dragen bij tot een verhoging van het volume van de ontlasting.

Dosering
‘s Avonds 1 blokje innemen met een groot glas water. Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Waarschuwingen
Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Vijgen* (Ficus carica L. – 4,84 g/ blokje), abrikozen* (Prunus armeniaca L. - 2 g/ blokje), sennapoeder* gestandaardiseerd in sennosiden (Cassia angustifolia Vahl, tarwesiroop (glutenvrij) - 857 mg/blokje),havervezels* (Avena sativa L. – 670 mg/blokje), bevochtigingsmiddel: glycerine; tarwesiroop* (glutenvrij), tamarindepulp* (Tamarindus indica L. – 400 mg/blokje, equivalent aan 662 mg tamarinde); natuurlijk aroma.

*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
**In overeenstemming met de regelgeving inzake BIO producten.
Zonder bewaarmiddel.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis Benetransit Regelmatige Transit Bio 24ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 70