Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag en darm>Opgeblazen gevoel

Ortis Benetransit Opgeblazen Gevoel Bio 24ST

Rijk aan oplosbare vezels (guar- en acaciavezels)

14,28
  • Merk:  Ortis 
  • Inhoud: 24ST
  • EAN: 5411386889182
  • NUT-nummer: PL 33/213
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ortis Benetransit Opgeblazen Gevoel Bio is rijk aan oplosbare vezels (guar- en acaciavezels). Senna helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen. Vijgen dragen bij aan een goede intestinale gezondheid. Tamarinde staat bekend om het bevorderen van de transit dankzij een ballastwerking. Venkel wordt traditioneel gebruikt om ongemakken van maag en darmen, zoals een opgeblazen gevoel, te verlichten.

Dosering
‘s Avonds 1 blokje innemen met een groot glas water. Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Waarschuwingen
Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Vijgen* (Ficus carica L. – 4,78 g/blokje), abrikozen* (Prunus armeniaca L. - 2 g/blokje), sennapoeder* gestandaardiseerd in sennosiden (Cassia angustifolia Vahl, tarwesiroop (glutenvrij) - 857 mg/blokje), bevochtigingsmiddel: glycerine; tarwesiroop* (glutenvrij), tamarindepulp* (Tamarindus indica L. – 400 mg/blokje, equivalent aan 662 mg tamarinde), guargom* (Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub. – 400 mg/blokje), droogextract van venkel* (Foeniculum vulgare Mill. - 300 mg/blokje, equivalent aan 5,25 g venkelvruchten), acaciavezels* (Acaciae senegal (L.) Willd - 111 mg/blokje).

*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. Zonder bewaarmiddel in overeenstemming met de regelgeving inzake BIO producten.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?