Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Orthovitaal Vitamine C Liposomaal Softgels 90CP
Orthovitaal Vitamine C Liposomaal Softgels 90CP

Orthovitaal Vitamine C Liposomaal Softgels 90CP

17,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

De liposomale techniek bevordert de opname van vitamine C in het lichaam

Algemeen
Orthovitaal Vitamine C Liposomaal Softgels bevatten een beschermende laag rond de vitamine C waardoor het minder snel wordt afgebroken tijdens het spijsverteringsproces. De liposomale techniek bevordert daardoor de opname van vitamine C in het lichaam. Zo wordt er gedurende 12 uur een hogere vitamine C spiegel gerealiseerd. Wanneer vitamine C wordt ingenomen tijdens of na de maaltijd, verhoogt het de opname van mineralen, zoals ijzer, uit de voeding.

Vitamine C is voor tal van processen in het lichaam belangrijk en is met recht een echte duizendpoot te noemen. Zo is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine C, dit heeft geleid tot een groot aantal onderbouwde gezondheidsclaims die met Vitamine C gedaan mogen worden. Zie hieronder de weergave hiervan. Het immuunsysteem is het meest bekende werkgebied van vitamine C, Vitamine C ondersteunt namelijk het immuunsysteem en helpt als antioxidant bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Maar dat is niet alles. Vitamine C is belangrijk voor bloedvaten, de samenstelling van de botten en is belangrijk voor de huid. Daarnaast ondersteunt Vitamine C het energieniveau en draagt zo bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.

Dosering
Volwassenen 1-4 capsules per dag met water of een andere vloeistof innemen bij de maaltijd.
Kinderen vanaf 6 jaar 1-2 capsules per dag. Tenzij anders voorgeschreven. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Bevat per minimale dagdosering van 1 capsule:mg/mcgRI*
Vitamine C (ascorbinezuur, calsiumascorbaat, ascorbine palmitaat)300mg375%
Citrus bioflavonoïden20mg-
Rozenbottel extract20mg-

* RI = Referentie Inname (voorheen ADH)

Ingrediënten
Vitamine C (ascorbinezuur, calciumascorbaat, ascorbine paltimaat), Citrus bioflavonoïdencomplex, Rozenbottel extract, gelatine, glycerine, sojalecithine (soja) (non GMO), gezuiverd water, sesamolie(sesam) en lycopeen.

Allergenen informatie
Bevat soja en sesam.

Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist