9371.451 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Multi mineralen

Orthovitaal Calcium, Magnesium & Zink 240st. 240TB

Mineralenpreparaat

Korting 19%
21,54 17,41
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Orthovitaal Calcium, Magnesium & Zink bevat een combinatie van 3 belangrijke mineralen die nodig zijn bij diverse lichaamsprocessen. Calcium: draagt bij aan de opbouw en onderhoud van botten en gebit en is belangrijk voor een goede werking van zenuwen, spieren en bloedstolling. Magnesium: is belangrijk voor de vorming van botten en spieren; draagt bij aan het goed functioneren van spieren; is nodig voor energieproductie van de lichaamscellen en heeft een positieve werking op de overdracht van prikkels in spieren en zenuwbanen. Zink: zorgt voor de opbouw van eiwitten; draagt bij aan de groei en vernieuwing van weefsel; heeft een positieve invloed op de stofwisseling en zorgt voor een goede werking van het afweer- en immuunsysteem.

Dosering
3 x daags 1 of 2 tabletten innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Ingredienten

Samenstelling per tablet

  % ADH*
Calcium (carbonaat)330 mg41
Magnesium (oxide)130 mg35
Zink (gluconaat)5 mg50

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten
calcium carbonaat, magnesium oxide, MCC (vulmiddel), zink gluconaat, CMC-na (hulpstof), HPMC (coating), magnesium stearaat (vulmiddel), titanium dioxide (coating).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Orthovitaal Calcium, Magnesium & Zink 240st. 240TB?

Meer uit ons assortiment