Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Superfood>Superfood complex>Superfood sappen

Oh my Gutness Natural Cola Fruit Drink 330ML

Verfrissende fruitdrink, laag in caloriën, met waterkefir

1,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Oh My Gutness Natural Cola Fruit Drink is een heerlijk licht en verfrissend sparkling fruit drankje, gefermenteerd met waterkefir-korrels voor een gezonde darmflora. Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, biologische ingrediënten en darmvriendelijke bacteriën. Zo kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke fruitdrank, laag in suiker en calorieën en met alle voordelen van kefir.

De Oh My Gutness Fruit Drink is ook beschikbaar in de smaken: Original, Atlantic Raspberry en Ginger Lemon.

Wat is waterkefir?
Waterkefir is een gefermenteerde drank. Waterkefir is wat werking betreft te vergelijken met "gewone" kefir. De waterkefirkorrels zijn anders van vorm dan die van gewone kefir. Bij kefir zijn ze "bloemkoolachtig" van vorm, terwijl die van waterkefir meer hoekig van vorm zijn. Wel zijn beide soorten melkachtig wit en wat "glazig".

Zoals de naam al suggereert, is water de basis van waterkefir. Daar worden onder meer suiker en vruchten aan toegevoegd. Er kan gebruikgemaakt worden van vruchten als vijgen en citroenen. Andere vruchten zijn ook mogelijk, wel steeds met citroen erbij. Ook een mogelijkheid is om op basis van thee te werken. Dit kan thee zijn die al getrokken is, maar de thee kan ook later aan het water toegevoegd worden.

De vitaminen die in waterkefir zijn gevonden, zijn vitamine B1, B2, B6, B8 en B12, vitamine C en vitamine D. De bacteriën zijn afkomstig uit drie groepen, te weten lactobacillen, Lactococcus lactis en streptokokken. Van de gisten komen ook drie groepen voor, dit zijn Kluyveromyces, Candida en Saccharomyces.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Oh my Gutness Natural Cola Fruit Drink 330ML?

Meer uit ons assortiment