Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Eetlustremmers

Oenobiol Paris Silhouette Verminder Tussendoortjes Pastilles 50ST

Vermindert de trek in ongezonde tussendoortjes

Korting 15%
19,99 16,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Oenobiol Paris Silhouette Verminder Tussendoortjes is er speciaal voor mensen die hun gewicht onder controle willen houden of aan het afvallen zijn. Oenobiol Paris Silhouette Verminder Tussendoortjes zorgt ervoor dat het gevoel van honger vermindert en daarbij de zin in tussendoortjes. Vermindert voornamelijk de zin in zoetigheden. Aan deze unieke formule is Chroom toegevoegd die een normale bloedsuikerspiegel helpt te behouden.

  Dosering
  5 pastilles per dag in te nemen tussen de maaltijden op de momenten waarop je zin krijgt in iets lekkers. Om zachtjes op te kauwen of te zuigen zodat het middel de tijd heeft om te werken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Voedingssupplement op basis van zoetstoffen. Een overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik wordt afgeraden bij mensen met diabetes. Personen onder medische controle, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, dienen eerst advies te vragen aan hun arts voordat ze voedingssupplementen gaan gebruiken.
  Ingredienten

  Samenstelling voor 5 pastilles(*RI)
  Extract van Gymnema sylvestre: 125 mg
  Johannesbroodpitmeel: 600 mg
  Chroom: 25 μg (62,5%)
  *Referentie inname

  Ingrediënten

  Vulstoffen (maltitol, arabische gom, sorbitol), water, johannesbroodpitmeel (Ceratonia siliqua), erwt matodextrine, gymnema extract (Gymnema sylvestre), voedingszuur (citroenzuur), passievruchtaroma, zoetstof (sucralose), mangoaroma, concentraat (wortel en zwarte bes), middellange keten vetzuren (uit kokos- en palmolie), zoetstof (neohesperidine), chroompicolinaat.

  Heeft u een vraag over Oenobiol Paris Silhouette Verminder Tussendoortjes Pastilles 50ST?

  Meer uit ons assortiment