Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Eetlustremmers

Oenobiol Paris Silhouette Capteur 3in1 Capsules 60CP

Absorbeert vetten en suikers. Vermindert de eetlust

Korting 50%
34,99 17,50
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Oenobiol Paris Silhouette Capteur 3in1 is er speciaal voor mensen die graag wat kilo s willen verliezen. Dit 100% natuurlijke vezelcomplex is een medisch hulpmiddel met drievoudige werking. Het bindt vetten en suikers en geeft gemiddeld 50%* verminderen van de absorptie van calorieën uit vetten en suikers.

* In-vitro-evaluatie van de werkzaamheid van een gepatenteerd vezelcomplex op 4 vette producten: chocolade, briochebrood, pistachenoten en chips.

Alleen geschikt voor volwassenen met een BMI hoger dan 25. (Met een eenvoudige formule kunt u zelf uitrekenen of u al dan niet te veel weegt. Door uw gewicht in kilo’s te delen door uw lengte in meters in het kwadraat, krijgt u uw body mass index (BMI).)

Dosering
2 capsules direct aan het begin van de lunch en van het avondeten innemen met bijvoorbeeld water. De duur van de kuur bedraagt 15 opeenvolgende dagen (1 verpakking) en kan eenmaal herhaald worden.

Waarschuwingen
Dit medische hulpmiddel moet worden gebruikt in het kader van een gezonde levenswijze en mag niet worden gegeven ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. De capsules niet kauwen of doorbijten, ook niet laten smelten in de mond. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Op een droge plaats bewaren bij een temperatuur beneden 25°C, en in het donker. Dit medische hulpmiddel kan van invloed zijn op de bloedsuikerspiegel en daarom wordt mensen met suikerziekte aangeraden om hun dokter te raadplegen voordat zij dit middel gaan gebruiken. Wanneer u onder behandeling bent, moet u eerst het advies van uw arts of apotheker vragen voordat u begint met het innemen van dit middel. Het wordt aangeraden om Oenobiol Capteur 3 in 1 niet gelijktijdig in te nemen met andere medicijnen (bijvoorbeeld orale anticonceptiemiddelen), vitamines of essentiële vetzuren; houd tenminste een interval aan van vier uur tussen het innemen van twee middelen. Oenobiol Paris Capteur 3-in-1 ook niet combineren met Oenobiol Paris Silhouette Boost.
Ingredienten

Ingrediënten
Gepatenteerd complex met 100% natuurlijke vezels (wortel-, haver- en appelvezels). Omhulsel van de gelcapsule: hydroxymethylcellulose; antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Allergenen informatie
Dit complex bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Bevat gluten.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Oenobiol Paris Silhouette Capteur 3in1 Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment