Bestel nu
0
€ 0,00
O'Keeffe's Skin Repair Body Lotion 190ML
O'Keeffe's Skin Repair Body Lotion 190ML
O'Keeffe's Skin Repair Body Lotion 190ML 1

×

of

O'Keeffe's Skin Repair Body Lotion 190ML

14,99
  • Merk: O'Keeffe's
  • Inhoud: 190ML
  • EAN: 5704947003500
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  23  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Gegarandeerde verlichting voor de extreem droge en jeukende huid

Algemeen
O'Keeffe's Skin Repair Body Lotion is een zeer geconcentreerde en effectieve lotion die gegarandeerd verlichting biedt aan de extreem droge en jeukende huid. De natuurlijke huid barrière kan door uw dagelijkse activiteiten beschadigd raken, wat kan leiden tot een groter vochtverlies dan normaal is. Hierdoor is er een grote kans dat u last krijgt van een extreem droge en jeukende huid. Deze unieke bodylotion van O'Keeffe's beschermt niet alleen tegen verdere vochtverlies, maar trekt ook vocht naar de huid toe. Doordat de beschermende barrière dat vocht vervolgens insluit neemt de verdampingssnelheid sterk af en kan uw huid beginnen aan zijn herstel.

Met slechts één behandeling blijft uw huid tot wel 48 uur beschermt tegen uitdroging, dankzij de bovenstaande eigenschappen. Bovendien helpt deze bodylotion de toename in de hevigheid van een extreem droge en jeukende huid te voorkomen en is het veilig voor mensen met diabetes.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid aan op de droge huid, dat is alles u nodig heeft. Breng opnieuw aan zoals nodig gedurende de dag.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist