9365.684 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Slapeloosheid

Nytol Melatonine 1mg Tabletten 30TB

Voor kortdurende behandeling van jetlag bij volwassenen

17,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Nytol Melatonine 1mg Tabletten is een geneesmiddel op basis van 1mg melatonine per tablet. Melatonine is een hormoon dat in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Zodra het donker wordt begint te worden maakt het lichaam melatonine aan en wordt er een signaal afgegeven dat het tijd is om te gaan slapen. Bij een jetlag is dit proces verstoord. Nytol Melatonine 1mg kan worden gebruikt voor de behandeling van jetlag bij volwassenen. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren meerdere tijdzones door een vliegreis.

  Nytol Melatonine 1mg Tabletten:
  - voor kortdurende behandeling van jetlag bij volwassenen
  - bevat 5mg melatonine per tablet

  Dosering
  De aanbevolen dosering is 1 tot 5 mg per dag, gedurende 3 tot 6 dagen. De tabletten kunnen het best in hun geheel met wat water worden doorgeslikt. De breukstreep is bedoeld om de tablet te kunnen breken als u moeite heeft om de hele tablet door te slikken. Neem de tabletten vlak voordat u wilt gaan slapen in, te beginnen op de eerste dag dat het slaapritme is verstoord. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Waarschuwingen
  Nytol Melatonine 1mg is niet geschikt voor langdurig gebruik. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
  Ingredienten

  Samenstelling per dosering van 1 tablet

  Melatonine

  1 mg

  Ingrediënten
  Gesilificeerde microkristallijne cellulose, lactosemonohydraat, natriumzetmeel glycolaat type A, talk en magnesiumstearaat.

  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [bijsluiter-nytol-melatonine-tabletten_55.pdf]

  Heeft u een vraag over Nytol Melatonine 1mg Tabletten 30TB?

  Meer uit ons assortiment