Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.041 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Nurofen voor Kinderen Aardbeien Suspensie 100ML

Bij koorts en bij pijn

6,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Nurofen voor Kinderen Aardbeien Suspensie is een geneesmiddel op basis van 200mg ibuprofen per 5ml suspensie en is te gebruiken gebruiken voor de kortdurende symptomatische behandeling van lichte tot matige pijn en koorts. Deze suspensie met aardbeiensmaak is geschikt voor kinderen met 20 kg lichaamsgewicht (6 jaar) tot 40 kg lichaamsgewicht (12 jaar).

Dosering
Aanbevolen dosering bij pijn en koorts:

Gewicht van het kind (leeftijd)

Hoeveel?

Hoe vaak in 24 uur?*

20-29 kg (6-9 jaar)

5 ml (200 mg ibuprofen)

3 keer

30-40 kg (10-12 jaar)

7.5 ml (300 mg ibuprofen) (gebruik de maatlepel tweemaal: 5ml + 2.5ml)

3 keer

* de dosering moet elke 6 tot 8 uur worden toegediend.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Waarschuwingen
Gebruik Nurofen voor Kinderen altijd precies zoals aangegeven. Neem contact op met uw arts of apotheker als u twijfelt. Indien dit geneesmiddel langer dan 3 dagen nodig is, of als de symptomen verergeren dient een arts te worden geraadpleegd. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar of lichter dan 20kg. Eén ml orale suspensie bevat 40mg ibuprofen. Bevat vloeibaar maltitol en natrium. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Na operning 6 maanden houdbaar. Bewaren beneden 25°C.

Niet te gebruiken door personen die: allergisch zijn voor ibuprofen, andere soortgelijke pijnstillers, of andere stoffen in dit geneesmiddel; eerder last hebben gehad van kortademigheid, astma, loopneus, zwelling van het gezicht en/of handen of netelroos na gebruik van acetylsalicylzuur of andere soortgelijke pijnstillers; erfelijke problemen hebben met het verwerken van fructose/fruitsuikers; een bestaande maagdarmbloeding of maagzweer hebben of die al eerder een maagzweer hebben gehad; lijden aan ernstig nierfalen of ernstig hartfalen; een neiging tot bloeding hebben of met antistollingsmiddelen worden behandeld; lijden aan ernstige uitdroging; in de laatste drie maanden van een zwangerschap zijn.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-nurofen-voor-kinderen-aardbeien-suspensie-100ml.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nurofen voor Kinderen Aardbeien Suspensie 100ML?

Meer uit ons assortiment