Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.712 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Nurofen Pleister 200mg 4ST

Voor plaatselijke pijnverlichting

19,99 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Nurofen
  • Inhoud: 4ST
  • EAN: 8710552288666
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 3 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

    Kortingscodes zijn niet geldig voor dit product!
    Aanbiedingsprijs voor dit product geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Nurofen Pleister 200mg is een pijnstiller in pleistervorm. De pleister kan door volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar gebruikt worden in het geval van plaatselijke pijn bij acute spierverrekkingen en verstuikingen of bij milde verwondingen vlakbij een arm- of beengewricht. De pleister geeft 24 uur lang ibuprofen af en verlicht zo uw pijn. Doordat de pleister flexibel meebeweegt en zich aanpast aan de vorm van uw lichaam, kunt u zich daarnaast nog vrij bewegen.

Nurofen Pleister 200mg:
- bij acute spierverrekking en verstuikingen
- bij milde verwondingen vlakbij een arm- of beengewricht
- geeft 24 uur lang ibuprofen af op de pijnlijke plek
- flexibel en vormend naar uw lichaam
- beperkt niet in bewegingsvrijheid

Hoe te gebruiken?
De pleister moet op de pijnlijke plek worden geplakt. De pleister geeft 24 uur lang steeds ibuprofen af op de pijnlijke plek. Het middel kan gebruikt worden om bij volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar en ouder voor een korte tijd pijn te verlichten. De maximale dosis voor een enkele periode van 24 uur is 1 pleister. Gebruikt dit geneesmiddel niet langer dan 5 dagen. Voor gebruik op de onbeschadigde huid (cutaan). Niet te gebruiken: als u allergisch bent voor een van de stoffen in dit geneesmiddel; als u eerder last van benauwdheid, astma, huiduitslag met jeuk en bultjes, loopneus of zwelling heeft gehad na gebruik van ibuprofen, acetylsalicylzuur of pijnstillers die hier op lijken (NSAID's; tegen koorts, pijn en ontstekingen); op een beschadigde huid; als u langer dan 6 maanden zwanger bent; op ogen, lippen of slijmvliezen. Was en droog de huid goed op de plek waar de pleister wordt geplakt. U mag de pleister niet knippen; u gebruikt hem heel. U mag de pleister niet bedekken met een niet-ademend verband/bandage. De pleister kan op elk moment tijdens de dag of de nacht worden aangebracht, maar moet de volgende dag op hetzelfde tijdstip worden verwijderd. Daarna wordt een nieuwe pleister aangebracht. 1. Scheur of knip het sachet langs de stippellijn om de pleister te eruit te halen. 2. Verwijder de beschermfolie (markering A) en leg de pleister op het midden van de pijnlijke plek. 3. Verwijder de beschermfolie (markering B), strijk dit deel van de pleister glad op uw huid terwijl u de pleister licht uitrekt. 4. Verwijder de beschermfolie (markering C). 5. Strijk de rest van de pleister glad terwijl u de pleister licht uitrekt. Lees voor het gebruik - de bijsluiter. Lees voor het gebruik de bijsluiter. Bewaren: na opening van het sachet nog 6 maanden houdbaar. Bewaren beneden 30°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht. Houdbaar na opening: 6 maanden. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Dosering
1 pleister per 24 uur. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Ingredienten

Ingrediënten
Kleeflaag: macrogol 400, macrogol 20000, levo-menthol, styreen-isopreen-styreen blok-copolymeer, polyisobutyleen, gehydrogeneerde rosineglycerolester, vloeibare paraffine., Steunlaag: geweven polyethyleentereftalaat (PET)., Verwijderbare beschermlaag: silicoon-gecoate polyethyleen tereftalaat (PET).

Heeft u een vraag over Nurofen Pleister 200mg 4ST?

Meer uit ons assortiment