9476.350 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Numatic Gelaatsscherm 1ST

Extra breed gelaatsscherm voor bescherming van het gezicht

9,99
  • Merk:  Numatic
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5028965810248
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Uiterlijk 1 december gaat de mondkapjesplicht in en hierbij wordt het gebruik van alleen een gezichtsscherm verboden. Een gezichtsscherm is dus geen vervanging van een mondkapje. U kunt een gezichtsscherm wel ter aanvulling van een mondkapje gebruiken.

Onze mondkapjes kunt u hier vinden.

Algemeen
Het Numatic International gelaatsscherm heeft een brede kap, waardoor het ook bescherming biedt aan de zijkanten van het gezicht, zonder af te doen aan het behoud van uw zicht. De zeer comfortabele pasvorm met verstelbare band zorgt voor een optimaal draagcomfort. Dankzij de dubbele bevestigingsband kunnen paardenstaarten onder of over de band worden gedragen, dit zorgt voor extra comfort.

Hoe te gebruiken?

De gelaatsschermen zijn geproduceerd in een zeer schone, maar niet steriele omgeving. We adviseren bij het eerste gebruik van het scherm deze schoon te maken met water en zeep en te desinfecteren. Zorg ervoor dat het gelaatsscherm stevig en comfortabel zit voordat u gevaarlijke omgevingen betreedt. Desinfecteer het gelaatsscherm na elk gebruik goed en maak het weer gereed voor hergebruik.

Voor extra bescherming kunt u het scherm gebruiken in combinatie met een (niet-medisch) mondmasker


Gebruiksaanwijzing
Download de:  Face-shield-PB.pdf
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Numatic Gelaatsscherm 1ST?

Meer uit ons assortiment