Bestel nu
0
€ 0,00
Nova Vitae Berberine Extract Vegacaps 60VCP

×

of

Nova Vitae Berberine Extract Vegacaps 60VCP

29,77
  • Merk: Nova Vitae
  • Inhoud: 60VCP
  • EAN: 8717473104402
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Kruidenpreparaat met 350mg Berberine HCl per capsule

Algemeen
Nova Vitae Berberine Extract is een kruidenpreparaat dat 350mg Berberine HCl per vegetarische capsules bevat. Berberine HCl is een bitter smakende alkaloïde dat geëxtraheerd wordt uit de zuurbes, ofwel Berberis Vulgaris, en voornamelijk gebruikt wordt in de Ayurvedische kruidenleer. Berberine heeft een bijzonder moleculaire structuur en draagt bij aan de werking van het maagdarmstelsel. Dit kan mogelijk worden gemaakt doordat Berberine invloed uitoefent op de micro organismen die het stelsel kunnen beschadigen. Bovendien kan Berberine HCl ingezet worden om schommelingen in de glucosespiegel in evenwicht te brengen.

Dosering
1 tot 3 capsules dagelijks met water of ander vloeistof innemen, bij voorkeur bij een maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Berberine HCl 350 mg
Ingrediënten

Berberine extract, magnesiumstearaat (plantaardig), microkristallijne celluose en siliciumdioxide. Capsule: plantaardige vezelstoffen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist