Bestel nu
0
€ 0,00
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST1
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST2
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST3
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST4
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST5
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST6
Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST 0

Niquitin Minizuigtabletten 1.5mg Duoverpakking 2x60ST

44,98
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 2 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Bij stoppen met roken

Algemeen
NiQuitin Minizuigtabletten nemen snel het verlangen naar een sigaret weg, waar en wanneer u dat wilt. U kunt de Minilozenge flexibel gebruiken gedurende de dag, op de momenten dat u er behoefte aan heeft. De zuigtabletten zijn handig en klein, en ze lossen op in 10 minuten. De zuigtabletten zijn handig verpakt zodat u ze overal kunt meenemen. De minizuigtablet is suikervrij en heeft een lekker frisse muntsmaak. Voor wanneer u wilt u stoppen met roken, in uw eigen tempo.

Dosering
U kunt NiQuitin Minizuigtabletten flexibel gebruiken gedurende de dag. Neem een zuigtablet waar en wanneer u er behoefte aan heeft. U mag tussen de 8 en 12 zuigtabletten per dag gebruiken, met een maximum van 15 per dag. Gebruik de 1.5mg sterkte als u per dag minder dan 20 sigaretten rookt. Na 6 weken het gebruik van NiQuitin Minizuigtabletten afbouwen. Het lost binnen 10 minuten vanzelf op in uw mond, zonder te kauwen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij hartklachten, bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Vragen & Antwoorden
Hoe werkt NiQuitin?

Nicotine bindt aan receptoren in je hoofd. Deze receptoren spelen een rol bij diverse lichaamsfuncties zoals bewegen, ademen, hartslag en geheugen. Nicotine beïnvloedt ook het deel van je hersenen waarin fijne gevoelens worden geproduceerd, zoals plezier, opwinding en ontspanning. Naarmate je langer rookt, zullen er steeds meer nicotinereceptoren worden aangemaakt in je hoofd. In verloop van tijd is er steeds meer nicotine nodig om al deze receptoren ‘tevreden’ te houden. Als de receptoren opeens geen nicotine meer krijgen omdat je stopt met roken, kun je last krijgen van vervelende ontwenningsverschijnselen die lastig met alleen wilkracht te overwinnen zijn.

NiQuitin bevat therapeutische nicotine, waardoor de behoefte aan een sigaret vermindert. Gedurende de kuur zal het aantal nicotinereceptoren geleidelijk verminderen. Dit geeft je wilskracht een kans het stoppen met roken vol te houden. NiQuitin vergroot je kans op een succesvolle stoppoging.

Is de nicotine in dit product niet slecht voor je?
Er wordt vaak gedacht dat nicotine de meest schadelijke stof is in een sigaret. De realiteit is dat nicotine niet direct verantwoordelijk is voor de schade aan de gezondheid die roken kan aanrichten. Nicotine is vooral verantwoordelijk voor de verslaving aan sigaretten. Veel andere stoffen in een sigaret zijn wel direct schadelijk voor de gezondheid. NiQuitin geeft nicotine af in een zuivere vorm, zonder de andere schadelijke stoffen die wel in een sigaret zitten.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist