Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST1
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST2
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST3
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST4
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST5
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST 0

Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint 48ST

14,38
  • Merk: Nicotinell
  • Inhoud: 48ST
  • EAN: 8723700009471
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

De bekende gum om te stoppen met het roken

Algemeen
Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint behoort tot een groep geneesmiddelen die gebruikt worden om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Nicotinell bevat nicotine, één van de stoffen die zich in tabaksproducten bevinden. Wanneer Nicotinell gekauwd wordt, wordt langzaam nicotine vrijgegeven en opgenomen door het mondslijmvlies. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om de nicotineontwenningsverschijnselen bij nicotineafhankelijkheid te verlichten, als hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
Kauw één kauwgom wanneer u de drang voelt om te roken. In het algemeen dient er één kauwgom om het uur of om de twee uur te worden gebruikt. Normaal zijn 8 tot 12 stuks kauwgom per dag voldoende. Indien u toch nog de drang voelt om te roken, dan mag u bijkomende stuks kauwgom kauwen. Gebruik niet meer dan 25 stuks per dag van de kauwgom van 2 mg.

Actieve stofNicotine
Sterkte2 mg
Vormkauwgom
LeeftijdVanaf 18
Indicatiehulpmiddel bij het stoppen met roken
Contra Indicatiehartklachten, borstvoeding, zwangerschap

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is nicotine. Elke Nicotinell kauwgom bevat 2 mg nicotine (in de vorm van 10 mg nicotine-polacriline). De andere stoffen in dit middel zijn gombasis [bevat butylhydroxytolueen (E321)], calciumcarbonaat, sorbitol (E420), watervrij natriumcarbonaat, natriumbicarbonaat, polacriline, glycerol (E422), gezuiverd water, levomenthol, natuurlijke muntsmaak, mint millicaps, sucralose, acesulfaam K, xylitol (E967), mannitol (E421), gelatine, titaandioxide (E171), carnaubawas en talk. “Nicotinell bevat sorbitol, butylhydroxytolueen en natrium”

Bijsluiter Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Overleg met de arts bij nier- en leverfunctiestoornissen en suikerziekte, verhoogde schildklierwerking, maag- en darmklachten, stabiele hart- en vaataandoeningen, zwangerschap en borstvoeding. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist