9368.872 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Vetverbranding

New Nordic Chili Burn Tabletten 60TB

Chilipeper: de rode, hete manier van gewicht verliezen!

Korting 25%
25,66 19,24

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  New Nordic Chili Burn is een voedingssupplement op basis van chilipepers en groene thee. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat chilipepers kunnen zorgen voor gewichtsverlies door het metabolisme op te schroeven en vet te verbranden. De sterkste combinatie voor vetverbranding is groene thee en chilipepers. Onderzoeken wijzen uit dat chilipeper en groene thee samen elkaar aanvullen en meer vet verbranden dan elk van deze producten op zich.

  Gebruik
  1 tablet 2 maal per dag met een glas water en samen met de maaltijd (ontbijt en lunch). Niet innemen op de lege maag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen

  De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

  Hoeveelheid vitamine B6

  Advies/waarschuwing

  Tot 3 milligram per dag

  Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

  3 milligram per dag of meer

  Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

  5 milligram per dag of meer

  Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

  7 milligram per dag of meer

  Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

  Naast bovengenoemd advies gelden tevens de volgende waarschuwingen:
  Personen met leverproblemen wordt aangeraden eerst een arts te raadplegen voor gebruik van dit product. Bij leverproblemen kunnen zich symptomen als buikpijn, donkere urine of geelzucht voordoen. In dit geval is het raadzaam het gebruik te stoppen en een arts te raadplegen. Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Neem indien u medicatie gebruikt contact op met uw behandelend arts wanneer u met Chili Burn wilt aanvangen. Let op: afgezien van het vitamine B6-advies is dit supplement niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar.
  Ingredienten

  Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

  Groene thee extract (30% EGCG) (Cameliae sinensis L)

  972 mg

  Chilipeper-extract (0,5% capsaicine) (Capsicum annum L.)

  24 mg

  Thiamine (Vitamine B1)

  1.1 mg

  Riboflavine (Vitamine B2)

  1.4 mg

  Vitamine B6

  2.10 mg

  Vitamine B12

  3.76 mcg

  Niacine

  16 mg

  Pantotheenzuur (vitamine B5)

  6 mg

  Magnesium

  100 mg

  Chroom

  40 mcg

  Ingrediënten
  Groene thee-extract (Cameliae sinensis L), vulmiddel (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat), mineralen (magnesiumoxide, chroompicolinaat), coatingmiddel (magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, carnaubawas), stabilisator (vernet natriumcarboxymethylcellulose), vitaminen (nicotinamide, calcium panthothenaat, cyanocobalamine, peridoxine hydrochloride, riboflavine, thiamine mononitraat), chilipeper-extract (Capsicum annum L.), kleurstoffen (ijzeroxide, titanium dioxide).

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over New Nordic Chili Burn Tabletten 60TB?

  Meer uit ons assortiment