Home > Gezondheid > Gezondheidsproducten > Luchtwegen > Keelverzachtend > Keelspray

New Care Mond & Keel Spray

Verzacht en verzorgt

9,95
  • Merk: New Care 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8714354331162
  • Op voorraad: 16 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
New Care Mond & Keel Spray combineert de weerstandsverhogende invloed van echinacea met de beschermende en verzorgende invloed van plantago. De echinacea plant is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte natuurlijke weerstandsverhogers. Het extract van plantago heeft een weldadige invloed op de mond- en keelholte, heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en houdt de mond zuiver en de keel schoon.
Soms kunnen mond en keel ondersteuning gebruiken. Ze staan in open verbinding met de buitenlucht en verdienen zo nu en dan extra aandacht. New Care Mond & Keel spray kan daarbij helpen.
Echinacea en plantago vormen samen een sterk duo in New Care Mond & Keel spray. Vier tot vijf keer sprayen per dag helpt om de mond- en keelholte schoon te houden. Bovendien geeft deze spray een aangenaam fris gevoel in de mond.

Dosering
Vier tot vijf keer sprayen per dag helpt om de mond- en keelholte schoon te houden. Bovendien geeft deze spray een aangenaam fris gevoel in de mond.

Waarschuwingen
Gebruik New Care Mond & Keel Spray niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Voor kinderen tot de leeftijd van 5 jaar.


Ingredienten
Samenstelling per 20ml
Rode zonnehoed extract (Echinacea purpurea)2 ml
Smalle weegbree extract (Plantago lanceolata)2 ml

Allergenen Informatie
Bevat geen gluten, gist, lactose of kleurstoffen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over New Care Mond & Keel Spray?