9375.305 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

New Care Bifido Lacto Capsules 60CP

Voorziet in uw dagelijkse portie bacteriën

Korting 16%
30,79 26,01

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  New Care
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8714354399179
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
New Care Bifido Lacto is een probioticapreparaat dat volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar voorziet in hun dagelijkse portie bacteriën. Dit supplement wordt ook wel een multispecies probioticum genoemd, omdat het uit meerdere stammen van verschillende soort micro-organismen (levensvatbare melkzuurbacteriën) bestaat in plaats van uit meerdere stammen van één enkele micro-organisme. Naast de bactericultuur is de formule verrijkt met inuline en fructo-oligosacchariden (FOS).

De bacterien en andere ingredienten van New Care Bifido Lacto zitten verwerkt in een maagsapresistente capsule. Deze capsule gaat in de darm na ongeveer 50 minuten open, waardoor er een goede stabiliteit en overleving kan worden gegarandeerd. Hierdoor is het wel van belang dat u de capsule op een nuchtere maag inneemt.

Dosering
1 x per dag 1 tot 2 capsules met water innemen. De capsules kunnen ook worden opengemaakt. De inhoud vervolgens toevoegen aan een half glas lauw water (100ml), 10 minuten laten staan, goed door roeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Gebruik Bifido Lacto niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen of voor kinderen tot de leeftijd van twee jaar. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft is het advies dit supplement enkel na over met uw arts of apotheker in te nemen. Vanwege het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen tussen de verschillende chargenummers afwijkingen in kleur, geur en/of smaak voorkomen. Deze onderlinge verschillen doen niets af aan de kwaliteit van het supplement. Het product in de originele verpakking, droog en niet boven de 25° C bewaren. Bewaar Bifido Lacto capsule buiten bereik van kinderen.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Inuline 60 mg
Fructo-oligosacchariden (FOS) 60 mg
1,2 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
-       Bifidobacterium lactis W51
-       Bifidobacterium lactis W52
-       Enterococcus faecium W54
-       Lactobacillus acidophilus W22
-       Lactobacillus paracasei W20
-       Lactobacillus plantarum W21
-       Lactobacillus salivarius W24
-       Lactococcus lactis W19
 
* kolonievormende eenheid

Ingrediënten
Stabilisatoren: maiszetmeel en maltodextrine, fructo-oligosacchariden (FOS), inuline, maïs dextrine, plantaardig eiwit, stabilisatoren: kaliumchloride en magnesiumsulfaat, bacteriecultuur, enzym (amylase), vanille-aroma, stabilisator: mangaansulfaat.

Allergenen informatie
Bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruiksaanwijzing

Heeft u een vraag over New Care Bifido Lacto Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment