Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haaruitval>Haargroei supplementen

Neofollics Tabletten 100TB

De beste natuurlijke ingrediënten om een gezonde haargroei van binnenuit te stimuleren

35,94
  • Merk:  Neofollics 
  • Inhoud: 100TB
  • EAN: 8717953247117
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Neofollics Tabletten is een hoog gedoseerd voedingsupplement. De tabletten bevatten een doeltreffende combinatie van alleen de beste natuurlijke ingrediënten om een gezonde haargroei van binnenuit te stimuleren.

- Bevat drie belangrijke aminozuren: L-carnitine, L-cysteïne en Taurine. Deze verbeteren de haargroei door het transport van voedingsstoffen naar de haarwortel te verbeteren en de energieproductie te vergroten.

- Selenium en Zink zijn mineralen die noodzakelijk zijn voor het behoud van gezond haar. Een tekort aan Zink en Selenium in het lichaam kan leiden tot haarverlies.
- Foliumzuur is belangrijk voor de bescherming van het DNA in het lichaam en voor de celdeling. Het ondersteunt bij groei van weefsel in het lichaam en daardoor ook de haargroei.
- Biotine is een belangrijke vitamine voor het haar. Een tekort aan Biotine kan leiden tot haarverlies en broos haar. Een hoge dosis Biotine wordt veel gebruikt voor sterker, voller en gezonder haar en is tevens goed voor de conditie van de huid en nagels.
- De overige vitamines B2, B3, B5 & B12 die de formulering bevat zijn belangrijk voor gezonde haargroei en dragen hier allen op een unieke wijze aan bij.

Dosering
Neem 1 - 3 tabletten per dag in tijdens of na een maaltijd. Neem voor de meest effectieve behandeling minimaal één jaar lang een dosering van 3 tabletten per dag. Houd bij een bevredigend resultaat na 1 jaar een onderhoudsdosering van 1 tot 2 tabletten per dag aan.

Waarschuwingen
Niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte onder controle moeten houden. Niet geschikt voor zwangeren en bij borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten


Samenstelling per 3 tabletten
Ingrediënt

Hoeveelheid per dosering

% Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Plantensterolen (Beta-sitosterol)190 mg*
Groene thee extract (80% EGCG)167 mg*
Zaagbladpalm (Saw Palmetto) extract160 mg*
Rode klaver extract (11% isoflavonen)90 mg*
Brandnetel extract75 mg (equivalent)*
Isoflavonen complex100 mg*
Taurine100 mg*
L-carnitine68 mg*
L-cysteïne45 mg*
Vitamine B2 (Riboflavine)1,4 mg100% ADH
Vitamine B3 (Nicotinezuur)40 mg249% ADH
Vitamine B5 (Pantotheenzuur)30 mg500% ADH
Biotine1000 µg2000% ADH
Foliumzuur150 µg75% ADH
Vitamine B12 (Cyanocobalamine)1,5 µg50% ADH
Selenium55 µg100% ADH
Zink 15 mg100% ADH


Niet-active ingrediënten: Microkristallijne cellulose, Calciumhydrogeenfosfaat, Natriumzetmeelglycollaat, Stearinezuur, Colloidaal siliciumdioxide, Talk

Ingredienten
Vulstof (Microkristallijne cellulose, Calciumhydrogeenfosfaat), Sitosterol plantensterol (bevat soja), Groene thee (Camellia sinensis) extract 80% (bevat cafeïne), Zaagbladpalm (Serenoa repens) extract, Anti-klontermiddelen (Natriumzetmeelglycollaat, Stearinezuur, Colloidaal siliciumdioxide, Talk), Isoflavonen complex, Taurine, L-carnitine-l-tartraat, Rode klaver (Trifolium pratense) extract, L-cysteïne HCl, Zinkcitraat, Nicotinezuur, Calcium-d-pantothenaat, Brandnetel (Urtica dioica herba) extract, Riboflavine, Biotine, Foliumzuur, Natriumseleniet, Cyanocobalamine.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30