Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haaruitval>Haaruitval vrouwen

Neofollics Lotion 100ML

Levert een klinisch bewezen bijdragen aan het stimuleren van haargroei en het tegengaan van haarverlies

31,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Neofollics
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8717953247131
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Neofollics Lotion levert een klinisch bewezen bijdragen aan het stimuleren van haargroei en het tegengaan van haarverlies. Ook zorgt de lotion voor dikker en voller haar*. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De lotion is dermatologisch getest, niet vettig, laat geen residu achter en is daardoor prettig in gebruik.

De lotion bevat een combinatie van 11 wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die haarverlies op meervoudige wijze aanpakken:

- Haargroeimoleculen Adeno­sine, Vividine® en Aminexil®
- Zes krachtige plantenextracten waaronder Ecklonia cava en Raspberry ketone
- Hyaluronzuur en Liposomen voor een effectieve opname in de hoofdhuid

* De resultaten van dit product kunnen per persoon verschillen. Specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en resultaten kunnen variëren. Haargroeiproducten geven over het algemeen sneller een zichtbaar resultaat als het haarverlies nog niet vergevorderd is.

Hoe te gebruiken?
Breng de voorgeschreven hoeveelheid lotion aan op de hoofdhuid waar het haar dunner wordt:

Kruin: 3 sprays
Bovenkant: 3 sprays
Inhammen: elk 2 sprays

Wrijf de lotion goed in en laat het intrekken. Was de haren niet binnen 3 uur na de behandeling. Gebruik van stylingproducten is mogelijk na het intrekken van de lotion. Voer de behandeling tweemaal per dag uit voor het beste resultaat, bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds. Plaats na gebruik het afdekdopje terug op de spuitmond.

Het is bij een lotion belangrijk om ruim aan te brengen om het ‘verlies’ van de lotion in de haren te compenseren. Door de flacon van 100 ml heeft u voldoende lotion om tenminste één maand vooruit te kunnen en bovendien ruim aan te kunnen brengen. Vanaf drie maanden kunnen de eerste effecten waargenomen worden. De haaruitval zou moeten afnemen en nieuwe haren groeien sterker en dikker terug. Het effect wordt nog sterker gedurende 6-12 maanden. Blijf de behandeling voortzetten voor behoud van het resultaat.

Ingredienten

Ingredienten
Aqua, Ethanol, Magnesium aluminum silicate, Ecklonia cava extract, Diaminopyrimidine oxide (Aminexil®), Vitis vinifera seed extract, Pyrrolidinyl diaminopyrimidine oxide (Vividine®), Adeno­sine, Camellia sinensis leaf extract (EGCG), Sanguisorba officinalis root extract, Carthamus tinctorius flower extract, Raspberry ketone, Hyaluronic acid, Lecithin (Liposomes), Xanthan gum, Glycerin, Levulinic acid, Sodium levulinate, Sodium benzoate, Potassium sorbate

Heeft u een vraag over Neofollics Lotion 100ML?

Meer uit ons assortiment