9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Vaatwaspoeder

Nellie's Dishwasher Powder 1000GR

Biologisch afbreekbaar vaatwaspoeder in blik

16,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Nellie's
 • Inhoud: 1000GR
 • EAN: 810648007770
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Nellie's Dishwasher Powder voor uw vaatwasmachine is een poeder dat niet alleen goed is voor uw vaat, maar ook voor het milieu. Nellie's houdt de filosofie aan dat vloeibare wasmiddelen veel water bevatten en dat water de planeet over verplaatsen niet een heel goed idee is. Daarom ontwikkelden zij deze krachtige Dishwasher Powder voor u; gemakkelijk in gebruik en met genoeg kracht om vet en voedselresten aan te pakken en alleen schone vaat achter te laten. Deze plantaardige formule is tevens biologisch afbreekbaar en vrij van fosfaten.

  Nellie's Dishwasher Powder:
  - gemakkelijk in gebruik;
  - krachtig voor uw vaat;
  - biologisch afbreekbaar;
  - plantaardig en vrij van fosfaten.

  Hoe te gebruiken?
  Kies het programma met het heetste water dat beschikbaar is (60 °C - 70 °C ). Vul het vaatwasmiddelvakje zoals aanbevolen door de vaatwasmachinefabrikant. Als de vaatwasmachine geen vakje heeft, plaats dan 1 eetlepel in de bodem van de vaatwasser voor de gemiddelde hoeveelheid vaat. Meer poeder kan nodig zijn in gebieden met hard water; zacht water heeft mogelijk minder nodig.
  Ingredienten

  Ingrediënten
  Sodium Chloride, Sodium Carbonate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sodium Percarbonate, Sodium Metasilicate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Silicate, Protease.

  Heeft u een vraag over Nellie's Dishwasher Powder 1000GR?

  Meer uit ons assortiment