Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Wasmiddel>Ecologisch wasmiddel

Nellie's Baby Laundry Soda 900GR

Natuurlijke waskracht voor uw babywas

15,95
  • Merk:  Nellie's
  • Inhoud: 900GR
  • EAN: 810648007695
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Nellie's Baby Laundry Soda is een geconcentreerd wasmiddel speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. De plantaardige formule is biologisch afbreekbaar en bevat het Oxyen Brightener van Nellie's voor het extra heldere effect en heeft dus geen extra witmakers nodig. Daarnaast is het hypoallergeen, vrij van geurstoffen en het laat geen residu achter waardoor het veilig is voor de huid. Wel pakt dit poeder hardnekkige vlekken zoals melk, babyvoeding en babyspuug effectief aan en ook stoffen luiers kunt u met een gerust hart wassen met Nellie's Baby Laundry Soda. Nellie's houdt de filosofie aan dat vloeibare wasmiddelen veel water bevatten en dat water de planeet over verplaatsen niet een heel goed idee en dat daarnaast meer reinigingkracht past in een kleinere verpakking door het in poedervorm te maken. Wat overblijft is een effectief wasmiddel dat goed is voor uw baby's kleding, uw baby's huid en het milieu.

Nellie's Baby Laundry Soda:
- verpakt in een handig blik;
- geconcentreerd wasmiddel;
- geschikt voor de gevoelige babyhuid;
- geen chemische toevoegingen en geurstoffen;
- hypoallergeen;
- biologisch afbreekbaar;
- ook te gebruiken voor stoffen luiers.

Hoe te gebruiken?
Gebruik een eetlepel Nellie's Baby Laundry Soda voor elke normale lading. Wassen volgens de instructies op kleding. Test altijd op kledingstukken die kunnen vervagen.
Ingredienten

Ingrediënten
Sodium Ash Light Carbonate, Lauryl Alcohol Ethoxylate 7 Mole, Sodium Metasilicate Pentahydrate, pure vegetable soap, Sodium Percarbonate.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nellie's Baby Laundry Soda 900GR?

Meer uit ons assortiment