9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nanny Care 3 Peutermelk 900GR

Voeding op basis van geitenmelk voor kindjes van 1 tot 3 jaar

39,95
  • Merk:  Nanny Care
  • Inhoud: 900GR
  • EAN: 5022817000245
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Nanny Care 3 Peutermelk is gemaakt op basis van geitenmelk. Dit product is specifiek geschikt om te worden gebruikt als ondersteuning naast de dagelijkse normale voeding van kinderen van 1 tot 3 jaar. Deze peutermelk is naast extra ijzer, calcium en vitamine D rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen, is speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van kleine kinderen en wordt sneller en beter verteerd en opgenomen dan koemelk. Bovendien draagt het bij aan een gezonde groei en ontwikkeling van botten (calcium, vitamine D, fosfor en eiwit), en aan een normale cognitieve ontwikkeling van kinderen. Ook al zijn de meeste kinderen vanaf 1 jaar al overgestapt naar vaste voeding, melk blijft een belangrijk onderdeel van de voeding en een belangrijke bron van essentiële nutriënten, waarbij twee tot drie melkvoedingen per dag wordt aanbevolen. Doordat geitenmelk minder zwaar op de maag ligt is deze voeding uitermate geschikt voor de gevoelige spijsvertering. Nanny Care wordt geproduceerd volgens uiterst strenge regels betreffende kwaliteit en hygiëne waarbij aan de geiten, die de melk produceren, geen groeibevorderende middelen wordt gegeven. Ook grazen deze geiten van gras uit de nauwelijks aangetaste natuur in Nieuw-Zeeland.

Nanny Care 3 Peutermelk:
- gemaakt van geitenmelk als alternatief op koemelk
- voor kinderen van 1 tot 3 jaar
- wordt sneller en beter verteerd dan koemelk
- geschikt voor de gevoelige spijsvertering
- rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen
- bevat extra ijzer, calcium en vitamine D
- zacht en romig van smaak

Hoe te gebruiken?
Gebruik uitsluitend bijgevoegde maatschep (4,3 gram). Voeg 1 afgestreken maatschep poeder toe aan elke 30 ml gekookt en afgekoeld water. Was altijd uw handen voordat u de voeding gaat bereiden. Schenk 150 ml vers gekookt en afgekoeld water in een schone beker. (Laat gekookt water niet langer dan 30 minuten afkoelen). Vul de bijgevoegde maatschep losjes met poeder en strijk af. Voeg 5 afgestreken maatscheppen poeder toe aan de beker. (De verhouding is altijd 1 afgestreken maatschep [4,3 gram] poeder per 30 ml water). Sluit de beker goed af en schud krachtig. Laat de beker zo nodig verder afkoelen onder koud stromend water. Controleer altijd eerst de temperatuur van de voeding (handwarm) alvorens deze te geven. Volg de instructies voor bereiding en bewaring nauwkeurig op. Aan onjuiste bereiding en bewaring van het product zijn risico’s voor de gezondheid van uw kindje verbonden.

Waarschuwingen
Nanny Care Peutermelk dient alleen gebruikt worden als onderdeel van een gevarieerde voeding en niet als vervanging van borstvoeding. Gebruik liever een beker dan een fles om de tanden gezond te houden. Vermijd langdurig contact van voedsel met de tanden van uw kind. Poets ’s avonds altijd de tanden na de laatste voeding. Laat uw kind nooit alleen tijdens een voeding.


Ingredienten

Voedingswaarde per 100 ml bereide voeding

 

 

RI*

Energie

280 kJ / 66 kcal

 

Vetten

3.4 gram

 

  waarvan verzadigd

1.2 gram

 

  waarvan enkelvoudig onverzadigd

1.7 gram

 

  waarvan meervoudig onverzadigd

0.53 gram

 

  linolzuur

400 mg

 

  linoleenzuur

53 mg

 

  docosahexaeenzuur (DHA)

15 mg

 

Koolhydraten

7.4 gram

 

  waarvan suikers

7.4 gram

 

Eiwitten

1.3 gram

 

Zout

0.05 gram

 

Vitamine A

56 μg

7%

Vitamine D

1.6 μg

32%

Vitamine E

1.5 mg

12.5%

Vitamine K

6.7 μg

9%

Vitamine C

9.3 mg

11.6%

Thiamine (B1)

0.062 mg

5.6%

Riboflavine (B2)

0.12 mg

8.6%

Niacine (B3)

0.66 mg

4.1%

Foliumzuur

13.2 μg

6.6%

Vitamin B12

0.18 μg

7.2%

Biotine

2.3 μg

4.6%

Pantotheenzuur

0.35 mg

5.8%

Chloride

57 mg

7.1%

Calcium

62 mg

7.8%

Fosfor

46 mg

6.6%

IJzer

0.99 mg

7%

Zink

0.49 mg

4.9%

Koper

0.049 mg

4.9%

Selenium

2.5 μg

4.6%

Jodium

13 μg

8.7%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Gepasteuriseerde volle geitenmelk, lactose (uit melk), plantaardige oliën (zonnebloemolie [hoog oleïne], koolzaadolie, zonnebloemolie, antioxidanten [zonnebloemlecithine, tocoferolrijk extract]), gepasteuriseerde geitenmelkpoeders, visoliepoeder (bronvan docosahexaeenzuur), mineralen, cholinechloride, L-tyrosine, L-tryptofaan, L-cystine, vitaminen, L-isoleucine, taurine, L-carnitine. Vitaminen: dl-alfa-tocoferylacetaat, L-ascorbinezuur, nicotinamide, cholecalciferol, retinylacetaat, calciumd-pantothenaat, cyanocobalamine, fytomenadion, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine. Mineralen: di-calciumfosfaat, natriumcitraat, calciumcitraat, calciumhydroxide, kaliumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet.

Allergenen informatie
Bevat (geiten)melk en visoliepoeder.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nanny Care 3 Peutermelk 900GR?

Meer uit ons assortiment