9476.571 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding 900GR

Het alternatief voor koemelk

39,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Nanny Care
  • Inhoud: 900GR
  • EAN: 5022817000221
  • NUT-nummer: IF 50/1
  • stuks beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding is een volledige zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk. Dit product is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen (of in combinatie met borstvoeding). Deze zuigelingenmelk is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen en wordt sneller en beter verteerd en opgenomen dan koemelk. Doordat geitenmelk minder zwaar op de maag ligt is deze voeding uitermate geschikt voor de gevoelige spijsvertering. Nanny Care wordt geproduceerd volgens uiterst strenge regels betreffende kwaliteit en hygiëne waarbij aan de geiten, die de melk produceren, geen groeibevorderende middelen wordt gegeven. Ook grazen deze geiten van gras uit de nauwelijks aangetaste natuur in Nieuw-Zeeland.

Nanny Care Zuigelingenmelk is een volledige zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk. Dit product is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen (of in combinatie met borstvoeding). Borstvoeding is de ideale voeding voor zuigelingen. het wordt aanbevolen Nannycare zuigelingenmelk alleen te gebruiken op advies onafhankelijke deskundige op het gebied van geneeskunde, voeding of farmaceutische wetenschap of van personen die beroepsmatig veranwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind.

Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding:
- gemaakt van geitenmelk als alternatief op koemelk
- te gebruiken vanaf de geboorte
- wordt sneller en beter verteerd dan koemelk
- geschiikt voor de gevoelige spijsvertering
- rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen

Hoe te gebruiken?
1. Was uw handen en steriliseer flessen en spenen volgens de aanwijzingen van de fabrikant. 2. Kook vers, koud water. Gebruik geen water dat gefilterd is of op een andere manier onthard en ook geen water dat herhaaldelijk gekookt heeft. Laat het niet langer dan 30 minuten afkoelen. Giet de benodigde hoeveelheid water (zie tabel) in een gesteriliseerde zuigfles. 3. Vul de bijgevoegde maatschep losjes met poeder en strijk af. Voeg altijd 1 afgestreken maatschep (4,3 gram) poeder toe aan elke 30 ml water in de fles. 4. Voeg het benodigde aantal maatscheppen toe aan het gekookte en afgekoelde water. 5. Doe de gesteriliseerde speen en dop op de fles en schud tot het poeder volledig is opgelost. 6. Laat de fles zo nodig verder afkoelen onder koud stromend water. Controleer de temperatuur van de voeding (handwarm). Geef de voeding onmiddellijk na de bereiding.

Waarschuwingen
Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Overleg met je consultatiebureau of arts. Bewaar (on)geopende blikken op een koele, droge plaats (niet in de koelkast). Blik steeds goed afsluiten. Gebruik de inhoud binnen 4 weken na de eerste opening. Volg de instructies voor bereiding nauwkeurig op. Aan onjuiste bereiding en bewaring van het product zijn risico's voor de gezondheid verbonden. Was altijd uw handen voordat u de voeding gaat bereiden. Bewaar om hygiënische redenen geen reeds bereide voedingen. Maak elke keer een verse voeding klaar en gooi restjes voeding altijd uiterlijk na 2 uur weg. Warm de voeding niet op in de magnetron om ongelijkmatige verwarming te voorkomen. Voeg geen extra scheppen poeder of andere ingrediënten toe aan de fles.

Ook verkrijgbaar in een verpakking van 400 gram

Ingredienten

Voedingswaarden per 100 ml bereide voeding

Energie

280 kJ/ 66 kcal

Vetten

3.4 gram

    waarvan verzadigd

1.2 gram

    waarvan enkelvoudig onverzadigd

1.6 gram

    waarvan meervoudig onverzadigd

0.53 gram

    linolzuur

400 mg

    linoleenzuur

53 mg

    docosahexaeenzuur

15 mg

    arachidonzuur

16 mg

Koolhydraten

7.4 gram

    waarvan suikers

7.4 gram

Eiwitten

1.3 gram

Vitamine A

56 μg

Vitamine D

1.4 μg

Vitamine E

1.5 mg

Vitamine K

6.7 μg

Vitamine C

13 mg

Thiamine (B1)

0.062 mg

Riboflavine (B2)

0.12 mg

Niacine (B3)

0.66 mg

Vitamine B6

0.036 mg

Foliumzuur

13.2 μg

Vitamine B12

0.18 μg

Biotine

2.3 μg

Pantotheenzuur

0.35 mg

Natrium

19 mg

Kalium

70 mg

Chloride

57 mg

Calcium

53 mg

Fosfor

39 mg

Magnesium

4.6 mg

Ijzer

0.65 mg

Zink

0.49 mg

Koper

0.049 mg

Mangaan

0.009 mg

Fluoride

0.0065 mg

Selenium

2.5 μg

Jodium

13 μg

Choline

21 mg

Taurine

4.6 mg

Carnitine

0.9 mg

Inositol

3.9 mg

Ingrediënten
Gepasteuriseerde volle geitenmelk, lactose (uit melk), plantaardige oliën (zonnebloem [hoog oliezuur], koolzaadolie, zonnebloemolie, antioxidant (zonnebloemlecithine, tocoferolrijk extract), gepasteuriseerde geitenmelkpoeders, visoliepoeder(bron van docosahexaeenzuur), Mortierella alpina oliepoeder (bron van arachidonzuur), mineralen, cholinechloride, L-tyrosine, L-cystine, vitaminen, L-tryptofaan, L-isoleucine, taurine, L-carnitine. Vitaminen: dl-alfa-tocoferylacetaat, L-ascorbinezuur, nicotinamide, cholecalciferol, retinylacetaat, calcium-d-pantothenaat, fytomenadion, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine. Mineralen: calciumhydroxide, natriumcitraat, kaliumchloride, ijzersulfaat, calciumcitraat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet.

Allergenen informatie
Bevat (geiten)melk en visoliepoeder.

Heeft u een vraag over Nanny Care 1 Geitenmelk Zuigelingenvoeding 900GR?

Meer uit ons assortiment