9370.039 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Eten & drinken>Thee>Kinderthee

MiniMarieTea Blue XL Theebuiltjes 12ST

Biologische thee voor de hele familie

4,29
  • Op voorraad:  39  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
MiniMarieTea Blue XL Theebuiltjes is een gezonde en suiker- en additievenvrije thee om met de hele familie van te genieten. Deze 'blauwe' thee bevat aftreksels van kamille, citroenverbena en kaasjeskruid en is geschikt in zowel warm als koud water, zodat u ook in de warme zomer maanden van deze heerlijk thee kunt genieten.

Met één XL theebuiltje van MiniMarieTea kunt u twee gezonde kopjes thee zetten en zal in warm water ook echt blauw kleuren. Serveert u de thee als ice tea, dan wordt Marie Blue zelfs paarsblauw. MiniMarieTea Blue is ook verkrijgbaar als MiniMarieTea Blue Losse Thee, zodat u ook slechts één kopje thee kunt maken. Wel zo handig voor als u ook even alleen wilt kunnen genieten.

Ontdek ook de andere smaken van MiniMarieTea:
· Mini Marie Tea Brown, met aftreksels van rooibos en kaneel.
· Mini Marie Tea Red, met aftreksels van rozenbottel, citroengras en hibiscus.

· Mini Marie Tea Green, met aftreksels van Marokkaanse munt en pepermunt.

Om het MiniMarieTea plaatje helemaal perfect te maken, kunt u de thee serveren in de prachtige MiniMarieTea Drinkbeker Blue. Deze beker heeft een handige draaidop met rietje, om knoeien te voorkomen.

Hoe te gebruiken?
Bereiding voor 2: Doe één XL-theebuiltje in 500ml warm of koud water. Laat lang trekken, zodat alle smaken van de natuur zich optimaal kunnen ontwikkelen en geniet vervolgens van een intense smaakbeleving. Verdeel, na dat de thee is ingetrokken, het water over 2 kopjes (of verdeel de thee over 2 prachtige Mini Marie Tea Mugs!).

Waarschuwingen
Serveer nooit te hete vloeistoffen aan kinderen. Controleer altijd de watertemperatuur voordat u het aan een kind geeft.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Ingrediënten
60% kamille, 25% citroenverbena, 15% kaasjeskruid

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over MiniMarieTea Blue XL Theebuiltjes 12ST?

Meer uit ons assortiment