9478.162 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Premeno Duo Vaginaal Ovules 10ST

De niet-hormonale behandeling van vaginale atrofie

13,99 13,09
  • Merk:  Premeno
  • Inhoud: 10ST
  • EAN: 4013273500012
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met de 100% hormoonvrije behandeling van Premeno Duo Vaginaal Ovules lost u eenvoudig vaginale droogheid op. Dit product is speciaal ontwikkeld om veel voorkomende klachten als branderigheid, jeuk, pijn bij het vrijen, kleine wondjes en kloofjes te verminderen. Deze klachten zijn het gevolg van een droge vagina die kan ontstaan bij de overgang, diabetes, stress, het geven van borstvoeding of anti-hormonale therapie bij kanker.

Premeno Duo Vaginaal Ovules op biotechnologische basis, bevat 5mg van het actieve bestanddeel hyaluronzuur als natriumzout. De positieve effecten van deze ovules zijn zowel cytologisch als histologisch vastgesteld.

Dosering
Ter preventie en behandeling van droog vagina-epitheel kan het middel 1x per dag tot 1x per 3 dagen worden gebruikt. Het inbrengen van de ovule in de vagina is eenvoudig. De ovule wordt met de vinger zo diep mogelijk in de vagina ingebracht en lost daar in enkele minuten volledig op.

Bij vaginale droogheid die het gevolg is van een tekort aan oestrogeen tijdens of na de menopauze:
Oplaaddosis: Breng gedurende 10 opeenvolgende dagen ‘s avonds vóór het slapen gaan 1 ovule in.
Onderhoudsbehandeling: voor een aanhoudend effect moet u na afloop van de oplaaddosis, zo lang als u dat wenselijk acht, om de 3 dagen 1 ovule inbrengen.

De vaginale vochtigheid kan in incidentele gevallen zodanig toenemen dat het dragen van een inlegkruisje wordt aanbevolen. Als de wand van de vagina erg gevoelig is dan kan de ovule gemakkelijker worden ingebracht door deze kort onder warm water te houden voor het inbrengen

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Premeno Duo moet droog en beschermd tegen licht worden bewaard bij 4°C tot 25°C. Na de vervaldatum (die op de verpakking is vermeld) mag Premeno® Duo niet meer worden gebruikt.
Gebruiksaanwijzing Informatie folder
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Premeno Duo Vaginaal Ovules 10ST?

Meer uit ons assortiment