9478.279 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nitcomb m2 M3 Nitcomb Luizen & Neten Kam 1ST

Verwijdert meer luizen en neten, geschikt voor lang en dun haar

12,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
M3 Nitcomb Luizen & Neten Kam verwijdert meer luizen en neten, geschikt voor lang en dun haar. Met 3 rijen tanden: fijne, extra fijne en extra lange tanden. Werkt 3x effectiever: de 3 rijen tanden zijn effectiever in de behandeling ten opzichte van een kam met een enkele rij tanden. De voorste rij (grote) tanden glijdt door het haar en verwijdert de grotere hoofdluizen. De tweede rij, extra fijne tanden verwijdert de kleinere hoofdluizen en neten. De derde rij, extra lange tanden, is ideaal voor lang, fijn haar.

- Afgeronde tandpunten voorkomt haartrekken
- Duurzame handvat
- Speciale vorm en anti-slip handvat voor makkelijk kammen
- Tanden van roestvrij staal
- Gemakkelijk schoon te maken
- Ontwikkeld door deskundigen

Hoe te gebruiken?
- Was het haar of maak het door en door nat
- Masseer cremespoeling in het natte haar en laat in het haar. Kam het haar eerst met een gewone kam of borstel goed door totdat alle klitten uit het haar zijn gekamd.
Let op! Behandel vooral de plaatsen achter de oren en in de nek grondig. Op deze warme plekjes voelt de hoofdluis zich namelijk het best thuis.

Kaminstructie:
Houd het hoofd voorover boven de wasbak of een stuk wit papier. Neem de M3 Nitcomb behandelkam. Kam het haar van achteren naar voren, vanaf de hoofdhuid naar de haarpunten, goed door. Start bij het ene oor en schuif plukje-voor-plukje, na elke kambeweging, op naar het andere oor. Veeg de kam regelmatig schoon aan een wette papieren servet en check of u luizen ziet. Spoel gevonden luizen door de wc of wasbak. Spoel na de kambeurt de cremespoeling grondig uit het haar. Herhaal de kambeurt elke 3-4 dagen tot de hoofdluis is verdwenen.

Reinigen:
Tussendoor en na de controle de kam met warm water en zeep reinigen (eventueel met een borsteltje), goed droog maken en op een droge plaats bewaren.

Ter preventie:
Controleer regelmatig. Hoofdluis verspreidt zich in een hoog tempo, vooral onder kinderen. Wanneer hoofdluis wordt geconstateerd, kam elke dag, gedurende 10-14 dagen. Controleer ook andere gezinsleden.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nitcomb m2 M3 Nitcomb Luizen & Neten Kam 1ST?

Meer uit ons assortiment