Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Lucovitaal Rollator PRO-4 1ST
Lucovitaal Rollator PRO-4 1ST
Lucovitaal Rollator PRO-4 1ST1

Lucovitaal Rollator PRO-4 1ST

Korting 50%
199,00 99,50
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Lichte, stabiele en veilige rollator voor zowel binnen als buiten

Algemeen
Lucovitaal Rollator PRO-4 zal uw leven makkelijker maken, in- en buitenshuis. Deze lichte rollator weegt ca. 8,5 kg, heeft een draagkracht van 135 kg en kan door een het bijzondere vouwsysteem zeer eenvoudig ingeklapt worden. Deze dus licht, maar zeker toch stabiele en veilige rollator voldoet volledig aan de CE-eisen, kan ingesteld en aangepast worden naar uw behoeftes en geeft u weer de mogelijkheid eenvoudiger te gaan en staan waar u wilt. U kunt de handgrepen met antislip in hoogte verstellen van minimaal 80cm hoogte naar maximaal 93 cm hoogte. De maximale hoogte van de handgreep is 93 cm. Minimale hoogte is 80 cm. De rollator is soepel te draaien en ook de remmen zijn eenvoudig te bedienen en hanteerbaar, er is zowel een looprem als een handrem aanwezig. Als u de rollator mee wilt nemen dan klapt u deze simpwelweg in. Zo maakt het mandje het fijn om een boodschapje (draaggewicht 8kg) te doen met deze rollator en het comfortabele zitvlak en rugsteun biedt de optie om even uit te rusten, waar u ook bent.

Lucovitaal Rollator PRO-4:
- voor binnen- en buitengebruik
- weegt 8,5 kg, heeft een draagkracht van 135 kg
- licht, stabiel en veilig, voldoet aan CE-eisen
- diverse instellingen, makkelijk aanpasbaar
- soepele draai
- loop- en handrem, eenvoudig te bedienen
- met zitvlak en rugsteun voor rustmoment
- inklaapbaar om mee te kunnen nemen


Hoe te gebruiken?
Om de juiste loophouding te bereiken moeten de duwhandgrepen zo worden ingesteld dat u rechtop kunt lopen, tegen de rollator aan, zonder uw rug te krommen. U krijgt het meeste steun van uw rollator wanneer u zo recht mogelijk tussen de handvatten van de rollator loopt. De juiste hoogte van de duwgrepen is wanneer u zo recht mogelijk staat en de handvatten zich op polshoogte bevinden. De rollator PRO-4 kan ingeklapt worden door het unieke vouwsysteem. U hoeft alleen het mandje te verwijderen, het koord omhoog te trekken en de handgrepen naar elkaar toe te duwen. Controleer regelmatig of alle remmen goed werken, de wielen heel en onbeschadigd zijn en of alle moeren en schroeven goed vastzitten. Het frame kunt u gemakkelijk schoonmaken met lauw zeepwater. Het is ook belangrijk om de remblokjes en remveren regelmatig schoon te maken. Om het frame grondig schoon te maken, kunt u een ontvettingsmiddel gebruiken. Vergeet niet om na het ontvetten de bewegende delen opnieuw in te smeren. U kunt ook de rollator laten desinfecteren door bevoegd personeel.

Wat is de garantietermijn van de rollator?
Voor de rollator PRO-4 en accessoires geldt een garantietermijn van één jaar vanaf de leverdatum. De oorspronkelijke garantieperiode wordt niet verlengt na herstel of bij vervanging van service-onderdelen. Voor alle service-onderdelen geldt een garantietermijn van een jaar vanaf de factuurdatum.


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist