Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Alle supplementen per onderwerp>Goede nachtrust>Goede nachtrust (algemeen)

Lucovitaal Melatonine Dual Action 5mg Tabletten 20TB

Draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen

Korting 50%
9,95 4,98
  • Merk:  Lucovitaal 
  • Inhoud: 20TB
  • EAN: 8713713022321
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Lucovitaal Melatonine Dual Action 5mg bevat het unieke dual action (fast & slow) technologie. Hierdoor zal het eerste uur (snel) 55% van de actieve stof Melatonine worden afgegeven en vervolgens de overige 45% gedurende 7 uur (langzaam). Melatonine heeft een gunstige invloed op het dag- en nacht ritme en kan tevens worden toegepast bij jetlag. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en de bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen.

Melatonine is een lichaamseigen stof die is gekoppeld aan blootstelling aan licht. Neemt de blootstelling van licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Echter komt niet bij iedereen deze natuurlijke productie op gang. Indien dit bij u het geval is, kunt u gebruik maken van voedingssupplementen die deze stof bevat.

Dosering
Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen.

Waarschuwingen
Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine 5 mg Dual Action van Lucovitaal ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan. Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden. Deze tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Bestuur daarom bij het gebruik hiervan geen voertuigen en bedien geen machines.
Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten
Samenstelling
Melatonine4999 mcg
Ingrediënten
Vulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine. 
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Melatonine Dual Action 5mg Tabletten 20TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100