Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.079 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Insectenbeet>Insectenbeet gel

Lucovitaal Crackling Foam Processierups Huiduitslag 100ML

Verlicht direct bij contact met haartjes van de processierups

9,99
  • Merk:  Lucovitaal
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8713713072258
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Lucovitaal Crackling Foam Processierups Huiduitslag geeft direct verlichting bij huiduitslag als gevolg van contact met de brandhaartjes van de processierups. In de maanden mei tot en met augustus hebben veel mensen last van de loslatende brandhaartjes van de processierups. Deze haartjes worden door de wind rondgevoerd en kunnen u op deze manier bereiken, met klachten als benauwdheid, jeuk en oogklachten tot gevolg. Deze foam verlicht veel voorkomende symptomen op de huid zoals bultjes, roodheid, jeuk en branderigheid en werkt daarnaast ook bij beten en steken van insecten zoals muggen, wespen, horzels, kwallen en brandnetels.

Hoe te gebruiken?
De spuitbus goed schudden. Een kleine hoeveelheid op de aangedane huid spuiten en zachtjes inwrijven. Herhaal 2-3 keer per dag.

Waarschuwingen
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet op open wonden gebruiken. Niet gebruiken wanneer er een allergie is voor een van de ingrediënten.

Ingredienten

Ingrediënten
Butane, Aqua, Alcohol Denat., Propane, Propylene Glycol, Isobutane, Glycerin, Ppg-8-Ceteth-20, Parfum, Tocopheryl Acetate, Sodium Pca, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydroxyethylcellulose, Simethicone, Polysorbate 65, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sorbic Acid, Sulfuric Acid.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Crackling Foam Processierups Huiduitslag 100ML?

Meer uit ons assortiment