9371.300 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Wondverzorging hond

Provilan Lucaa Lucaa Pets Wound Care 100ML

Unieke formule voor het optimaliseren van het microbiële evenwicht op en rond verwondingen

9,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Lucaa Pets Wound Care is een unieke formule voor het optimaliseren van het microbiële evenwicht op en rond verwondingen waardoor de beschadigde huid op natuurlijke wijze voldoende weerstand kan bieden tegen invloeden van buitenaf. De behulpzame micro-organismen zorgen voor een microscopisch diepgaande reiniging. Onverzorgde wonden kunnen leiden tot een besmetting met de staphylococcus aureus. (Wordt ook wel MRSA genoemd) Wat staat voor Meticilline Resistente Staphylococcus aureus.

  Stafylokokken behoren tot de lichaamseigen huidbacteriën en komen voor op de huid rond de neus, oren en anus. Op een intacte gezonde huid kunnen ze geen schade aanrichten. Ze hebben een ingang nodig om een infectie te veroorzaken. Doorgedrongen in een wondje of eczeem kunnen ze een ernstige infectie teweegbrengen. Raadpleeg bij constatering of vermoeden van een MRSA-besmetting onmiddellijk uw dierenarts.

  Hoe te gebruiken?
  Werk altijd met handschoenen en zuiver materiaal. Scheer de haren rondom de beschadiging en voorkom dat er haren in kunnen vallen. Was de beschadiging schoon met lauwwarm water en verwijder eventuele korsten. Droog de beschadiging goed door te deppen met een keukenrol. Spray de beschadiging licht (niet nat) in met Lucaa Pets Wound Care en breng een verband aan. Behandeling dagelijks herhalen tot de wond helemaal is genezen.

  Waarschuwingen
  Schudden voor gebruik. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met de ogen. Bewaren in gesloten verpakking op een droge plaats tussen 10°C en 35°C en buiten het bereik van kinderen.

  Ingredienten

  Samenstelling
  Water en micro-organismen.

  Heeft u een vraag over Provilan Lucaa Lucaa Pets Wound Care 100ML?

  Meer uit ons assortiment