Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.716 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen voor de darmen>Diarreeremmers

Davantis Health Losimed Duo 2mg/125mg Tabletten 10TB

Bij acute diarree gepaard gaande met krampen, opgeblazen gevoel of winderigheid

6,02

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Davantis Health Losimed Duo 2mg/125mg is te gebruiken bij de behandeling van acute diarree, die wanneer het optreedt gepaard gaat met verschijnselen als buikkrampen, opgeblazen gevoel en winderigheid.

  De tabletten bevatten 2mg Loperamidehydrochloride (loperamide); dit helpt diarree te verminderen door een overactieve darm te vertragen. Het helpt het lichaam ook om meer water en mineralen uit de darm op te nemen. De tabletten bevatten ook 125mg Simeticon; dit breekt de gasbellen af (verspreidt de hoeveelheid lucht die in de darmen wordt vastgehouden) die krampen en winderigheid veroorzaken.

  Dosering
  Volwassenen vanaf 18 jaar: De tabletten dienen met vloeistof te worden ingenomen. Begin met twee tabletten, neem daarna één tablet na elke dunne ontlasting. Neem niet meer dan 4 tabletten per dag en niet langer dan 2 dagen.

  Jong volwassenen van 12 tot 18 jaar:De tabletten dienen met vloeistof te worden ingenomen. Begin met één tablet. Neem daarna één tablet na elke dunne ontlasting. Neem niet meer dan 4 tabletten per dag en niet langer dan 2 dagen.

  Waarschuwingen
  Losimed Duo 2mg/125mg (loperamide + simeticon) is een geneesmiddel. Losimed Duo 2mg/125mg mogen niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 12 jaar of bij een bekende allergie voor een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen, koorts of bloed in de ontlasting, colitis ulcerosa, ernstige diarree na antibiotica, obstipatie of een gezwollen maag. Niet langer gebruiken dan 2 dagen zonder medisch advies. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [Bijsluiter.LosimedDuo.pdf]

  Heeft u een vraag over Davantis Health Losimed Duo 2mg/125mg Tabletten 10TB?

  Meer uit ons assortiment