Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondspoeling

Listerine Mondspoeling Cool Mint Milde Smaak 500ML

Voor extra bescherming tegen gaatjes in vergelijking met tandenpoetsen alleen

Korting 25%
6,39 4,79
  • Merk:  Listerine
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 3574661424392
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Listerine Mondspoeling Cool Mint Milde Smaak is een verfrissende, alcoholvrije mondspoeling die dezelfde krachtige eigenschappen bevat als de reguliere Cool Mint Mondspoeling, maar dan met een minder intense smaak. Dankzij deze milde formule is dit mondwater ook geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De formule is zorgvuldig samengesteld op basis van essentiële oliën als, thymol, eucalyptol, menthol en methylsalicylaat, die uw slechte adem helpen te verwijderen. Daarbij helpt het mondwater bacteriën te verwijderen op plekken waar u niet met de tandenborstel bij komt, zorgt het voor minder tandplak en is het goed voor het behoud van gezond tandvlees.

Listerine Mondspoeling Cool Mint Milde Smaak;
- helpt bacteriën te verwijderen van moeilijk bereikbare plaatsen;
- bevat een verfrissende, maar milde munt smaak;
- is geschikt voor kinderen van 6 jaar;
- zorgt voor minder tandplak en gezond tandvlees.

Hoe te gebruiken?
Gebruik tweemaal per dag na het tandenpoetsen. Giet 20ml in een glas, spoel gedurende 30 seconden en dan uitspuwen. Gebruik 10ml voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.

Om de mondspoeling te openen knijpt u in de dop en draait u hem om. Om hem te sluiten draait u aan de dop totdat u een klik hoort.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Kinderen ouder dan 6 jaar begeleiden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Niet gebruiken indien u allergisch bent voor één van de bestanddelen. Als irritatie optreedt, vraag dan medisch advies en stop het gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Listerine Mondspoeling Cool Mint Milde Smaak 500ML?

Meer uit ons assortiment