9477.952 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Lanaform Mass & Slim Legging Maat M 1ST

Uw partner in de strijd tegen vetophopping

Korting 30%
79,69 55,78
  • Merk:  Lanaform
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5410984059041
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Lanaform Mass & Slim Legging is uw partner in de strijd tegen vetophopping. Het geheim van de "Mass & Slim" schuilt in de nieuwe afslankvezels, samengesteld uit viscose van Bamboe en Toermalijn*. Deze echt revolutionaire "Mass & Slim" is voorzien van honderden Toermalijn* bolletjes die door het contact met uw huid voor een afname van de omvang (cm) zorgen.

De "Mass & Slim" werkt in twee fasen:

Onmiddellijk: Hij herdefineert het silhouet dankzij het zeer doelgericht step-effect. De billen, buik en dijen ogen in een oogopslag dunnen en worden op comfortabele wijze ondersteund.
Op de lange termijn: Corrigeert en verfijnt blijvend de ontsierende zones dankzij de toermalijn* bolletjes. De temperatuur van de huid neemt plaatselijk enigzins toe, waardoor het lichaam de vetcellen beter van bloed voorzien kan. Dankzij de bolle vorm zorgen de Toermalijn* bolletjes ook voor een micro massage op de huid. Hierdoor wordt de bloed- en lymfecirculatie verbeterd en het sinaasappeleffect verminderd.

*Maximale vermindering (cm) vastgesteld na een laboratoriumonderzoek na 30 dagen.

Hoe te gebruiken?
Draag elke dag 8 uur lang, minimaal 30 dagen.

Waarschuwingen
Gebruik geen creme wanneer u de legging draagt. Draag nooit op open wonden, op een lichaamsdeel is gezwollen of ontstoken of op een geirriteerde huid. Het draag van de "mass & slim" wordt nadrukkelijk ontraden als u onlangs bent geopereerd of als u zwanger bent.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lanaform Mass & Slim Legging Maat M 1ST?

Meer uit ons assortiment