Bestel nu
0
€ 0,00
Kiss Everlasting French Nail Kit Real Short Pearl 1ST

×

of

Kiss Everlasting French Nail Kit Real Short Pearl 1ST

9,99
  • Merk: Kiss
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 731509553604
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

French manicure set van duurzame nagels die niet afbrokkelen

Algemeen
Kiss Everlasting French Nail Kit Real Short Pearl zijn French manicure nagels die langdurig blijven zitten en niet afbrokkelen of beschadigen aan de top. Deze plaknagels zien er natuurlijk uit en hechten goed aan de natuurlijke nagel, voor een gemakkelijke en snelle professioneel ogende manicure. Kiss Everlasting French Nail Kit bestaat uit 28 French tip korte kunstnagels met een pearl French tip in verschillende maten, een nagellijm, manicure stick en mini nagelvijl.

Kiss Everlasting French Nail Kit Real Short Pearl :
- 28 korte plaknagels in verschillende maten
- full cover nagels met parel French tip
- brokkelen en beschadigen niet
- hecht goed aan en blijft langdurig zitten
- gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
- beschadigen de natuurlijke nagels niet
- voor een professionele manicure

Hoe te gebruiken?

Aanbrengen:
Duw de nagelriemen terug met de manicure stick. Zoek de juiste formaat plaknagel uit voor iedere vinger. Aan de achterkant staat een nummer, zodat u bijvoorbeeld voor beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Kies bij twijfel tussen twee maten altijd het kleinste formaat. De kunstnagel zal beter hechten aan de eigen nagel.

Leg de plaknagels voor beide handen alvast neer op de juiste volgorde. Maak uw nagels goed schoon. Breng een dun laagje nagellijm aan op de achterkant van de plaknagel en de eigen natuurlijke nagel. Plak de kunstnagel op uw eigen nagel door te beginnen vanaf de nagelriem. Laat de kunstnagel over uw eigen nagel heen zakken, zodat de lijm zich over het gehele nageloppervlak kan verspreiden. Verwijder direct overtollig lijm met een tissue. Buig het tabje eerst naar beneden en vervolgens omhoog om het te verwijderen.

Verwijderen:
Knip de kunstnagels kort en vijl het nageloppervlak. Week de nagels circa 15 minuten in aceton. Verwijder het zacht geworden gedeelte met een cuticle pusher. Herhaal deze stappen totdat de lijm en restanten van de kunstnagels volledig zijn verwijderd.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist