9367.667 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorspray

Kidsner Max De Oorsmeerverwijderaar 10ML

Verwijdert gemakkelijk en effectief overtollig oorsmeer

9,95
  • Merk:  Kidsner
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8719325297454
  • Op voorraad:  45  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Kidsner Max De Oorsmeerverwijderaar met unieke zeepformulering, is speciaal ontwikkeld voor kinderen om gemakkelijk en effectief overtollig oorsmeer uit de gehoorgangen met water te verwijderen. De oorsmeerverwijderaar in de vorm van een nijlpaard spoelt gemakkelijk overtollig oorsmeer weg en voorkomt ophoping van oorsmeer, voor schone en hygiënische oren. Bovendien is het een eenvoudige methode met slechts één applicatie om de twee dagen.

Kidsner Max De Oorsmeerverwijderaar:
- is speciaal ontwikkeld voor kinderen;
- verwijdert gemakkelijk en effectief overtollig oorsmeer;
- voorkomt ophoping van oorsmeer;
- met unieke zeepformulering;
- voor gebruik om de dag.

Hoe te gebruiken?
1. Vulling: knijp in het nijlpaard om lauw water op te halen (max. 40⁰C) Het water zal zich vermengen met de zeep. Bij gebruik voor de eerste keer: spoel drie keer voordat u het oor spoelt.
2. Spoelen: Kantel het hoofd, plaats het nijlpaard bij de ingang van de gehoorgang en knijp erin. Laat de zeepoplossing het oorsmeer verzachten en kantel het hoofd naar achteren om het oor af te tappen.
3. Droog: wanneer het leeg is, kunt u het gebruiken om zachtjes lucht in de gehoorgang te blazen totdat deze droog is.

Met slechts één applicatie om de twee dagen, zijn de oren schoon. Herhaal de procedure drie keer bij elke keer dat uw de oorsmeerverwijderaar gebruikt. Het beste moment voor gebruik is tijdens de gebruikelijke douche- of badroutine. Indien uw kind een gehoorapparaat heeft, gebruik dan voor het slapen gaan.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Mag niet toegepast worden bij personen met met pre-schade (bijv perforatie) of vervorming van het trommelvlies en bij personen met een vooraf beschadigde gehoorgang. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Niet gebruiken bij kinderen met oorbuizen, met Otitis (media) of oorontsteking en bij pijnlijke oren. Stop het gebruik indien er een allergische reactie is. Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren bij kamertemperatuur. Gebruik binnen 8 maanden na het eerste gebruik.

Ingredienten

Ingrediënten
Natrium tallowate, Glycerine, Aqua (water), Sorbitol, Sucrose, PEG-400, Tetranatrium.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kidsner Max De Oorsmeerverwijderaar 10ML?