Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag en darm>Opgeblazen gevoel

Kerutabs Tabletten 50TB

Helpt bij overgevoeligheid voor lactose in melk en melkproducten

16,40
  • Merk:  Kerutabs 
  • Inhoud: 50TB
  • EAN: 8718403790580
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
KeruTabs Tabletten ondersteunen de vertering van lactose in melk en melk bevattende producten. Wanneer u een lactose-intolerantie heeft, ontbreekt het natuurlijke enzym lactase in uw lichaam. Dit natuurlijke enzym zorgt ervoor dat melksuiker (lactose) goed wordt verteerd en als energiebron voor het lichaam wordt gebruikt. Wanneer dit enzym dus ontbreekt of niet voldoende aanwezig is in uw lichaam kunt u gebruik maken van KeruTabs Tabletten, zodat u weer kunt genieten van melk en producten die melk bevatten. De KeruTabs Tabletten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen met lactose-intolerantie.

Dosering
Neem vlak voor of op het moment dat u melk houdende producten drinkt of eet 2 tabletten in.

De mate van het tekort aan het enzym lactase verschilt per persoon. Op basis van persoonlijke ervaring kan het aantal tabletten per inname vastgesteld worden. Dit kan variëren van twee tot meerdere tabletten per lactose-bevattende maaltijd of product. Wees u ervan bewust dat wanneer u meerdere lactose-bevattende producten gedurende de dag nuttigt dat u ook weer opnieuw uw KeruTabs inneemt. De lactase in de tabletten wordt namelijk afgebroken in het maag-darmkanaal en is daardoor een beperkte tijd werkzaam.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plaats op kamertemperatuur tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten
KeruTabs bevat het natuurlijke enzym lactase, afkomstig uit de gist Aspergillus oryzae. De tabletten bevatten geen gluten of chemische conserveermiddelen.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kerutabs Tabletten 50TB?