Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Middelen tegen jeuk

Jungle Formula Bite & Sting Relief 50ML

Verlicht jeuk bij insectenbeten of -steken

Jungle Formula Bite & Sting Relief 50ML
Jungle Formula Bite & Sting Relief 50MLJungle Formula Bite & Sting Relief 50MLJungle Formula Bite & Sting Relief 50MLJungle Formula Bite & Sting Relief 50ML
Korting 50%
12,95 6,48

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Jungle Formula Bite & Sting Relief verzacht de huid en verlicht jeuk bij insectenbeten of -steken. Ook tegen jeuk en een pijnlijke huid door brandnetels. Bovendien werkt de spray direct, wanneer het op de jeukende huid wordt aangebracht. Gemakkelijk in gebruik en werkt snel en effectief!

  Jungle Formula Bite & Sting Relief:
  - verlicht jeuk bij insectenbeten of -steken
  - ook bij jeuk door brandnetels
  - verzacht de huid
  - gemakkelijke spray
  - werkt snel en effectief
  - vanaf 3 jaar

  Waarschuwingen
  Zeer licht ontvlambaar aerosol. Alleen voor uitwendig gebruik. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50 graden celcius / 122 fahrenheit. Verwijderd houden van gelakt en geverfd oppervlak. Niet spuiten in de buurt van ogen, lippen en een beschadigde of gevoelige huid. Stop het gebruik in het onwaarschijnlijke geval van een huidreactie. Bewaar op een droge, koele plaats.
  Productreviews (2 reviews)

  Harry *

  9 juli 2020

  Snelle service en duidelijke website waarin direct de voorraad word aangegeven zodat je een alternatief kan bestellen die er wel is

  Henriette

  4 juni 2020

  Al 60 jaar zijn steekinsecten dol op mijn bloed, helaas. Er komen ook steeds meer muggen, knutjes en dazen bij de laatste jaren en vorig jaar had ik vooral van de. Muggebeten veel last en enorme bulten. Van alles gekocht en de Bite & Sting Relief helpt het beste en voelt het fijnste aan door de direct verkoelende werking. Nu de muggen er weer zijn heb ik het laatste restje ervan gebruikt, je doet er dus ook ruim een seizoen mee. Ik ga meteen een nieuwe kopen!

  * Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

  Reviews 1 - 10 van 2

  Heeft u een vraag over Jungle Formula Bite & Sting Relief 50ML?

  Meer uit ons assortiment