Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine k

Jacob Hooy Vitamine K2-MK7 200mg Smeltblaadjes 30ST

De makkelijkste manier van innemen

15,41
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Jacob Hooy Vitamine K2-MK7 200mg Smeltblaadjes is de makkelijkste manier om uw vitamine K2 supplement in te nemen. Laat 20 seconden op uw tong smelten en het smeltblaadje is geheel opgelost. Vitamine K2 is aan te raden vanaf een leeftijd van 45 jaar en voor mensen met een verhoogd risico op botontkalking. Vitamine K2 draagt onder andere bij aan de instandhouding van normale botten, doordat dit helpt bij de opname van calcium in de botten.

Dosering
Open een sachet en leg 1 smeltblaadje per dag op de tong. Smelt binnen 20 seconden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Glansmiddelen: hydrexypropylmethylcellulose (HPMC) en neutraal methacrylaatcopolymeer, maltodextrine, vitamine K (MK7) poeder (maltodextrine, menachinon (0,2% uit soja), vulstof: mannitol, voorverstijfseld zetmeel, aroma's: menthol, aardbei-aroma en eucalyptol, bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80, verdikkingsmiddel: natriumhydroxide, emulgator: glycerol, zoetstoffen: sucralose, acesulfaam-K en neotaam, kleurstof: groen S

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jacob Hooy Vitamine K2-MK7 200mg Smeltblaadjes 30ST?

Meer uit ons assortiment