Hoofdpagina>Sport>Sport benodigdheden>Optrekstang

DeOnlineDrogist.nl Iron Gym Xtreme 1ST

Voor het versterken van biceps, triceps, borst, armen, schouders en buikspieren

44,95 39,95
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Iron Gym Xtreme is een multifunctioneel trainingssysteem dat uw bovenlichaam direct naar een hoger niveau zal tillen!
Iron Gym tovert elke deurpost in huis om in een eigen persoonlijke gym en dat in slechts enkele seconden. Het unieke ontwerp past op iedere deurpost en werkt door middel van een hefboom techniek. Train waar en wanneer u dat wilt, zonder schroeven of boren en zonder beschadiging aan uw kozijn! Bevestig Iron Gym op de deurpost in uw woon- of slaapkamer en u kunt direct aan de slag met de zeer effectieve work-out!
Begin met het trainen van uw bovenlichaam door middel van chin ups en pull ups, vorm en versterk met 10 minuten per dag uw schouders, armen, rug en vleugels. Met de 3 verschillende grip posities: smalle grip, wijde grip en neutrale grip. Hiermee kunt u variatie in uw dagelijkse training aanbrengen en uw spieren blijven uitdagen.
Na het succes van de Iron Gym hebben de makers van deze handige, maar vooral effectieve ‘chin up bar’ de Iron Gym verbeterd. Het resultaat is de multifunctionele deurpost trainer Iron Gym Extreme. U gebruikt de Iron Gym Extreme om uw bovenlichaam te trainen, maar kunt met deze uitvoering van de deurpost trainer ook uw buikspieren en schouders trainen.

Iron Gym Xtreme kan worden aangebracht of verwijderd op deurkozijnen van 60-80 cm breed en 10-20 cm diep in luttele seconden!
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Iron Gym Xtreme 1ST?