Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Incontinentiemateriaal>Incontinentiemateriaal vrouwen

Intimina Laselle Routine 3ST

Bevat drie verschillende gewichten om het trainen van de bekkenbodemspieren op te bouwen

36,95
  • Merk:  Intimina
  • Inhoud: 3ST
  • EAN: 7350022276604
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Intimina Laselle Exercise Routine helpt uw bekkenbodemspieren te versterken, wat belangrijk is voor een goede ondersteuning van baarmoeder, blaas (stressincontinentie), darmen en rectum. De exercisers kunnen zich op een natuurlijke wijze positioneren en bieden uw spieren daarna een stevige basis waar ze zich om heen kunnen buigen. Dankzij het geavanceerde ontwerp van de exercisers wordt de juiste techniek van opheffen en knijpen gestimuleerd en zorgt de verzwaarde binnenbal ervoor dat er weerstand wordt geboden. Op deze manier worden uw bekkenbodemspieren efficiënt versterkt.

Het doen van kegeloefeningen kan u ook tijdens het vrijen verschillende voordelen geven; uw orgasmes worden intenser en duren langer. De gevoeligheid en beleving tijdens het vrijen kunnen verbeteren voor jullie beiden. De oefengewichten zijn gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit, zodat u op een veilige en hygiënische wijze uw bekkenbodemkracht effectief kunt krijgen.

Intimina Laselle Exercise Routine biedt u drie verschillende gewichten zodat u de mogelijkheid heeft de training van uw bekkenbodemspieren op te bouwen en uw eigen workout samen te stellen. De gewichten kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd gebruikt worden, tot zes verschillende gewichtscombinaties.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Intimina Laselle Routine 3ST?

Meer uit ons assortiment