Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Kunstgebit verzorgen>Kunstgebit reiniging

Implaclean Tandpasta 15ML

Niet schurend zodat uw implantaten niet worden aangetast bij het tandenpoetsen

2,59
  • Merk:  Implaclean 
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 8717953140319
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Implaclean Tandpasta bevat de unieke Ardox-X® actieve zuurstoftechnologie in combinatie met Lactoferrine. Door het zeer hoge succespercentage van tandheelkundige implantaten worden deze meer en meer toegepast. Een tandimplantaat zal zoals een natuurlijke tand schoon gehouden moeten worden om ontstekingen en schade aan de implantaten te voorkomen. Een tandimplantaat bestaat uit een ander materiaal dan een natuurlijke tand zodat een tandpasta met speciale eigenschappen een logisch gevolg is van deze ontwikkeling in deze moderne tijd.

Deze zgn. Ardox-X® technologie is gebaseerd op het hydro-carbon-oxo-boraat complex. Dit is een actief complex (actieve zuurstof) dat bekend staat om zijn diepere doordringbaarheid zodat de eventuele pockets van uw tanden en implantaten schoon en vrij zijn, tandvleesontstekingen krijgen geen kans.

De actieve ingrediënten zorgen voor dat plakvorming wordt tegengegaan en dat u altijd een gezonde adem heeft. Het actieve zuurstof is niet de actieve radicale vorm die bekend is vanuit de waterstofperoxyde maar komt voor in de veilige anionische vorm. Het komt vrij bij het tandenpoetsen en is bekend vrije radicalen te elimineren en virussen, parasieten en microben te bestrijden. Lactoferrine is een proteïne dat voorkomt in speeksel, traanvocht, slijm, moedermelk, enz., en ook in koemelk.
Het heeft een antiparasitaire en antivirale werking en is in deze aanvullend ten opzichte van actieve zuurstof.

Implaclean® is niet schurend zodat uw implantaten niet worden aangetast bij het tandenpoetsen. Implaclean® bevat aktieve zuurstof en zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en er geen verschillen ontstaan na verloop van tijd tussen uw natuurlijk tanden en de implantaatconstructies.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?