Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oogverzorging>Oogdruppels>Oogdruppels branderige ogen

Ursapharm Hylo Comod Oogdruppels 10ML

Om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen

14,49
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Hylo Comod Oogdruppels kunt u gebruiken om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge en branderige ogen of bij het gevoel dat er iets in zit, door omgevingscondities of na chirurgische ingrepen aan het oog.

Jeukende ogen, een branderig gevoel of snel vermoeide ogen of het gevoel dat u zand in uw ogen heeft, kunnen erop duiden dat het oogoppervlak niet voldoende van vocht wordt voorzien. Als u bijvoorbeeld langere tijd in een geklimatiseerde ruimte of achter de computer doorbrengt, kan de natuurlijke traanfilm tekortschieten. Om de oogweefsels volledig te laten functioneren, moeten ze echter voortdurend door een traanfilm worden bevochtigd. Door chirurgische ingrepen of bij oogletsel kan de natuurlijke afscheiding van traanvocht verminderd zijn. De regeneratie van de oppervlakteweefsels van het oog vereist echter continue een toereikende bevochtiging. Door het gebruik van Hylo Comod Oogdruppels worden hoornvlies en bindvlies langdurig van vocht voorzien, zodat fysiologische genezingsprocessen optimaal kunnen verlopen. Hylo Comod Oogdruppels bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog, maar ook in andere lichaamsdelen voorkomt. Het heeft de bijzondere fysieke eigenschap een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, zonder snel weggespoeld te worden. Daarbij blijft het gezichtsvermogen volledig behouden. Daarmee wordt het oog langdurig beschermd tegen een gevoel van droogheid en irritaties. Dit is bijzonder van belang voor dragers van contactlenzen, omdat de contactlens alleen optimaal wordt verdragen, wanneer hij in voldoende traanvocht kan drijven. Hylo Comod Oogdruppels kan tijdens het dragen van contactlenzen worden toegediend. Het dragen van harde of zachte contactlenzen wordt door gebruik van Hylo Comod Oogdruppels aangenamer, zonder dat zich korstjes of afzettingen vormen. Omdat er geen conserveermiddelen in zitten wordt Hylo Comod Oogdruppels over het algemeen uitstekend verdragen. Hylo Comod Oogdruppels is bovendien fosfaatvrij, zodat eventuele complicaties door vorming van afzettingen in het hoornvlies worden vermeden.

Hoe te gebruiken?
Hylo Comod Oogdruppels kunnen naar behoefte worden gebruikt. Advies is meestal om driemaal per dag 1 druppel in ieder oog te druppelen. Echter zonder bezwaar kan hylo-comod vaker per dag worden gedruppeld.

Waarschuwingen
Mag niet gebruikt worden bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Bewaren op kamertemperatuur. Na openen zijn de druppels nog 6 maanden houdbaar.

Ingredienten

Ingredienten
Natriumhyaluronaat 1mg/ml

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ursapharm Hylo Comod Oogdruppels 10ML?

Meer uit ons assortiment