9373.181 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Tandenborstel>Kindertandenborstel

Hydrophil Tandenborstel Bamboe Kind S Blauw 1ST

Beter voor de natuur

3,99
  • Merk:  Hydrophil
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4260397790038
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Hydrophil Tandenborstel Bamboe Kind S Blauw is het beste alternatief voor onnodig gebruik van plastic tandenborstels. De bamboe steel is composteerbaar en de borstel is gemaakt van BPA-vrij nylon. De tandenborstel is verpakt in gerecycled bio-afbreekbaar karton.
Beter voor de natuur: Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld die aanzienlijk meer zuurstof produceert en CO2 aan zich bindt dan bomen. Bamboe heeft daardoor een regulerend effect op ecosystemen. Voor het verbouwen van bamboe zijn geen meststoffen of pesticiden nodig.
Gezonder voor uzelf: Bamboe is een van de meest resistente planten in relatie tot bacterie vorming. Bamboe geeft goede ionen af die bacteriën in de mond verminderen.

De tandenborstel is water-neutraal,veganistisch en fair trade
Water-neutraal omdat de borstel gemaakt is van een natuurproduct dat geen kunstmatige irrigatie nodig heeft: Bamboe! Bovendien wordt er alleen kleurstoffen zonder minerale oliën of andere chemicalien gebruikt. Het product bevat geen dierlijke elementen en is niet getest op dieren. Tot slot is de tandenborstel Fair Trade omdat eerlijke ambacht eerlijke beloning verdient.

10% van de winst gaat naar "Viva con Agua" omdat het onacceptabel is dat anno 2016 nog steeds 780 miljoen mensen geen vrije toegang tot schoon water hebben. En dat er 2,4 miljard mensen leven zonder sanitaire voorzieningen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hydrophil Tandenborstel Bamboe Kind S Blauw 1ST?

Meer uit ons assortiment