Hoofdpagina>Huishouden>Vlekverwijderaar

HG Vlekken en Plekken Voorbehandeling Witte Was 500ML

Met actieve zuurstof

5,79
  • Merk:  HG 
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8711577118327
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HG Vlekken en Plekken Voorbehandeling Witte Was is een vlekkenverwijderaar voor de witte was. Aan deze voorbehandeling voor de witte was zijn actieve zuurstof en optische witmakers toegevoegd. Hierdoor haalt dit middel zelfs de meest hardnekkige vlekken, zoals rode wijn, thee, vruchtensap, spinazie en aarde uit uw kleding. Dit product is geschikt voor nagenoeg alle textielsoorten.

Hoe te gebruiken?
1) Trek de dop omhoog.
2) Doseer het product ruim op de vlekken en plekken, totdat deze volledig bedekt zijn.
3) Masseer het product in de vlekken en plekken.
4) Laat het product maximaal 5 minuten inwerken (de gel niet laten indrogen).
5) Was het behandelde wasgoed direct in de wasmachine op een hoofdwasprogramma en voeg hoofdwasmiddel toe.
6) Bij het wassen met de hand, wasmiddel aan het water toevoegen.
7) Was steeds uw handen direct na gebruik of draag huishoudhandschoenen.

Waarschuwingen
Fles rechtop vervoeren en bewaren. Niet gebruiken op wol, zijde en andere delicate textielsoorten. Gebruik bij twijfel de HG Vlekken en Plekken Voorbehandeling. De HG Vlekken en Plekken Voorbehandeling Extra Sterk gebruiken voor gekleurd textiel. Vermijd direct contact met metalen elementen (ritsen, knopen) of roestvlekken. Product nooit langer dan 5 minuten laten inwerken en niet laten indrogen. Voorbehandeld wasgoed niet blootstellen aan direct zonlicht. In de voorbehandeling niet mengen met andere producten (zoals chloorbleekmiddel). Als HG Vlekken en Plekken Voorbehandeling Witte Was wordt gebruikt op wit textiel met gekleurde delen dienen deze kleuren kleurecht te zijn. Bij twijfel, elke afzonderlijke kleur van het textiel voor gebruik op kleurechtheid controleren op een onopvallende plaats (bijv. binnenkant van een zoom). Doe dit door het product enkele minuten te laten inwerken, het product goed uit te spoelen met water en vervolgens de stof te laten drogen. Vorstvrij bewaren.

GEVAAR H318- Veroorzaakt ernstig oogletsel. P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden. P280- Draag oogbescherming. P305+P351+P338- BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bevat: Sulfonic acids, C13- 17-sec- alkane, sodium salts EINECS:288-330-3, Alcohols, C12-18, ethoxylated EINECS: 500-201-8, Isotridecanol, ethoxylated EINECS:500-241-6.
Ingredienten
Samenstelling

Bevat o.a.

 

niet ionogene oppervlakte actieve stoffen

15-30%

Anionogene oppervlakte actieve stoffen, zuurstofbleekmiddelen

5-15%

fosfonaten

<5%

optische witmiddelen

 Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Vlekken en Plekken Voorbehandeling Witte Was 500ML?