9375.131 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Specifieke reinigers>Machine reiniger

HG Universele Reinigingstabletten Voor Koffiemachines 10TB

Voor een blijvende, optimale koffiesmaak en een langere levensduur van de machine

5,95
  • Merk:  HG
  • Inhoud: 10TB
  • EAN: 8711577223274
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HG Universele Reinigingstabletten Voor Koffiemachines zorgt ervoor dat u langer gebruik kunt maken van uw (vol)automatische koffiemachine en blijvend kunt genieten van een optimale koffiesmaak. De tabletten verwijderen de aanslag van koffievetten en olien in het interne systeem en de leidingen van de machine. De Reinigingstabletten Voor Koffiemachines van HG is geschikt voor onder andere (vol)automatische koffiemachines van Siemens, Bauknecht, Illy, Delonghi, Philips, Bosch, Krups, Solls, Saeco, Kenwood en AEG.

Hoe te gebruiken?
Geadviseerd wordt om de koffiemachine na ca. 100 – 150 koppen te reinigen of anders 1x in de 2 weken. Volg, voor de meest effectieve reiniging, de instructies van het reinigingssprogramma zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van uw (vol)automatische koffiemachine en/of zichtbaar op display van de machine.

Waarschuwingen
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Universele Reinigingstabletten Voor Koffiemachines 10TB?

Meer uit ons assortiment