Hoofdpagina>Huishouden>Specifieke reinigers>Meubel reiniger

HG Reiniger en Beschermer voor Onbehandelde Houten Meubels 500ML

Reinigt en geeft tegelijkertijd bescherming aan onbehandelde houten oppervlakken

9,59
  • Merk:  HG
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8711577115524
  • Op voorraad:  27  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HG Reiniger en Beschermer voor Onbehandelde Houten Meubels is zowel een reiniger als een beschermer voor onbehandelde houten meubels. Dit reinigingsmiddel van HG is naast een vlekkenverwijderaar ook een vetoplosser. Het bijzondere aan deze reiniger is dat er ook een beschermer aan is toegevoegd. Zo wordt tijdens het reinigen ook meteen weer een nieuwe bescherming toegevoegd. Zodra deze reiniger van HG is opgedroogd, is het hout weer optimaal beschermd tegen nieuwe vlekken.

Hoe te gebruiken?
Het wordt aanbevolen om voorafgaand aan het gebruik van dit product het hout te behandelen met HG beschermer voor onbehandelde houten meubels en dit 1 keer per half jaar te herhalen. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Allereerst het te reinigen oppervlak besproeien. Vervolgens een niet-pluizende schone (vaat)doek (bij voorkeur een microvezel doek) vochtig maken met water en ook deze inspuiten met dit product. Het opgespoten product hiermee vervolgens goed verspreiden over het oppervlak. Bij eventuele (vet) vlekken plaatselijk extra wrijven. Hierna het behandelde oppervlak uit zichzelf laten drogen en de gebruikte doek uitspoelen met warm water. Afhankelijk van de graad van vervuiling de behandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Waarschuwingen
WAARSCHUWING H319- Veroorzaakt ernstige oogirritatie. P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden. P264- Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P305+P351+P338- BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313- Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Fles rechtop vervoeren en bewaren. Het mengsel bestaat voor 2,28% uit een of meer bestanddelen waarvan de toxiciteit niet bekend is.
Ingredienten

Samenstelling

Bevat o.a.

 

Niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, NTA (nitrilotriazijnzuur) en de zouten

daarvan

< 5%

Conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone; parfums

 

Het mengsel bestaat voor 2,28% uit een of meer bestanddelen waarvan de toxiciteit niet bekend is.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Reiniger en Beschermer voor Onbehandelde Houten Meubels 500ML?

Meer uit ons assortiment