Hoofdpagina>Huishouden>Specifieke reinigers

HG Luchtdrukreiniger 400ML

Reinigt eenvoudig alle moeilijk bereikbare plaatsen

6,35
  • Merk:  HG 
  • Inhoud: 400ML
  • EAN: 8711577115272
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HG Luchtdrukreiniger verwijdert moeiteloos vuil en stof uit alle moeilijk bereikbare plaatsen waar een normale stofdoek of stofzuiger niet bij kan komen zoals toetsenborden, roosters en andere (ventilatie) openingen van computers en televisies, luchtroosters in auto's of bijvoorbeeld de scheerkop van het scheerapparaat. Tevens is de HG Luchtdrukreiniger ook uitermate geschikt voor oppervlakken die in principe niet aangeraakt mogen worden zoals lenzen, computer printplaatjes enz.

HG Luchtdrukreiniger:
- reinigt eenvoudig moeilijk bereikbare plaatsen;
- verwijdert stof en andere losse vervuiling.

Hoe te gebruiken?
1. Schakel voor het gebruik van de luchtdrukreiniger het elektrische apparaat uit.
2. Druk het bijgeleverde dopje inclusief het slangetje op het ventiel bovenop de spuitbus.
3. Spuit met een afstand van 5-20 cm tussen de kiertjes en gaatjes, afhankelijk van hoeveel druk nodig is om het stof en andere losse vervuiling weg te blazen.
4. Houd de luchtdrukreiniger hierbij zoveel mogelijk rechtop en vermijd schudden tijdens het spuiten, dan kan er namelijk een lichte ijsvorming ontstaan.

Waarschuwingen
Ter voorkoming van roestvorming de bus op een droge plaats bewaren. Roestvorming kan de sterkte van de bus nadelig beïnvloeden. Mocht de bus toch gaan roesten, dan wordt geadviseerd deze in te leveren bij een afvalverzamelpunt. Houder onder druk: kan bij verhitting openbarsten. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Luchtdrukreiniger 400ML?